İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haber Portal Yapacaklar Buraya

camuradam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkese selam ben bir haber portal web sitesi yaptirmak istiyorum bu isi bilen ehli olan tercihimdir yok abi ben yaparm bilmem 10 gunde teslim gibi sonra beni 3 ay pesinden kosturup paramida geri vermeyip kacmak olmasin cunku basima geldi ismi lazim degil 09-1-2011 bu tarihde adama odeme yaptim dune kadar bir sey yapmadi yani magdur etti beni bu is tam benlik diyenler benimle irtibata gecsin lutfen
mail adresim : [email protected]

smartcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
as
aslında bende bi haber portalı geliştirmeyi planlıyorum
bakalım ne zaman bitecek
beğendiğin sitelerin adreslerini ekle
bi bakalım
birlikte inceliyelim

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
herkese selam ben bir haber portal web sitesi yaptirmak istiyorum bu isi bilen ehli olan tercihimdir yok abi ben yaparm bilmem 10 gunde teslim gibi sonra beni 3 ay pesinden kosturup paramida geri vermeyip kacmak olmasin cunku basima geldi ismi lazim degil 09-1-2011 bu tarihde adama odeme yaptim dune kadar bir sey yapmadi yani magdur etti beni bu is tam benlik diyenler benimle irtibata gecsin lutfen
mail adresim : [email protected]

Sitede eTicaret Puanı Yüksek Kişilerle İş Yapmanızı Tavsiye Ederim.

kralbuysa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende boyle bir haber portal sitesi yapmak niyetindeyim bana bunlari yapacak cidi arkdaslar lazim tsk ederim

camuradam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu Kapatilabilir bir hazir script aldik saygilar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.