B
Baria
Misafir
Demo adresi: alıcılara gönderebilirim.
İstenen minimum fiyat: Sadece 1 kişiye ait olacaksa 1000 ytl Diger türlü 500 ytl
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Haber portalı
Lisans bilgileri: Lisansı bana ait
Lisans sonlanma zamanı: yok
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
1-) Sitede 3 Adet panel bulunuyor. Bunlar Edtör Paneli, Köşe Yazarı Paneli vede Admin paneli.
2-) tasarımı istenirse değiştirebilirim. Mevcut tasarım üstünden verilir. Eğer siz bana tasarımı verirseniz be size entegre edebilirim ücret gerekmez.
3-) Siteyi isteyenlere SEO uyumlu olarak yapabilirim buna ücret gerekmez.Siteyi Gözden geçirdim herhangi bir açık bulamadım. Bazı kişilere test ettirdim.
4-) Script şu anda kimsede yoktur.
Admin Paneli:
1- Panelden Sitede olan bütün ayarlar gerçekleşe biliyor.
2- Editör/Köşe yazarı ekleme/düzenlene/silinebilme gibi özellikler gerçekleşiyor.
3- Sitede Bulunan Reklamları Admin paneli sayesinde Değiştirli biliyor. Ana sayfada 10 adet Reklam alanı bulunuyor.
4- Toplam 14 katagoriden oluşan site her katagori için ayrı ayrı reklam yazılabiliyor. ( örnegin spor katagorisindeki reklamlar ayrı magazin katagorisinde bulunan reklamlar ayrı bunları admin panelinden ayarlayabiliyorsunuz)
5- Sitenin Başlık ve meta taglarını ayarlayabilirsiniz.
6- Ana sayfanın sol ve sag kenarlarında bulunan Köşe yazarlarına ait yerleri admin seçebiliyor.
7- Anket Ayarlarını yapabiliyorsunuz.
8- Sag yan sutunda bulunan linkler kısmına link ekleye biliyorsunuz.
9- Haber ekleyebiliyorsunuz.
10- Sitede bulunan tüm haberleri görebiliyorsunuz bunları editleme veya silme yetkisine sahipsiniz.
**- Her editör için yetki verebilirsiniz. Yani a editöri sadece spor katagorisine haber yazabilir b editörü ise spor magazin güncel katagorilerine yazabilirler.
Editör Paneli:
1- Panelde haber ekleme/düzenleme/silme işlemlerini yapabilir.
2- Haber ekleme yaparken Adminin vermiş oldugu yetki sahibindeki katagorilere haber ekleyebiliyor.
3- Bu haberler Ana Sayfada ve Hangi katagoriye eklemiş ise ordan okunabiliyor.
4- Panelde Editörler kendi bilgilerini güncelleye biliyor.
Köşe Yazarı Paneli:
1- Bu panelde köşe yazarları haber ekleme/düzenleme/silme işlemlerini yapabilir.
2- Yazmış Oldugu Haberler Ana sayfada vede Editörlerin kendi sayfasında okunabiliyor.
3- Panelde Köşe yazarı kendi bilgilerini güncelleye biliyor.
ÜYELER:
Siteye kayıt olan üyelere haftalık email gönderiliyor. Üyeler kayıt esnasında seçilen katagorilerden mail göndermektedir.
not: istenilirse ekstra şeyler ilave edilebilir.
İstenen minimum fiyat: Sadece 1 kişiye ait olacaksa 1000 ytl Diger türlü 500 ytl
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Haber portalı
Lisans bilgileri: Lisansı bana ait
Lisans sonlanma zamanı: yok
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
1-) Sitede 3 Adet panel bulunuyor. Bunlar Edtör Paneli, Köşe Yazarı Paneli vede Admin paneli.
2-) tasarımı istenirse değiştirebilirim. Mevcut tasarım üstünden verilir. Eğer siz bana tasarımı verirseniz be size entegre edebilirim ücret gerekmez.
3-) Siteyi isteyenlere SEO uyumlu olarak yapabilirim buna ücret gerekmez.Siteyi Gözden geçirdim herhangi bir açık bulamadım. Bazı kişilere test ettirdim.
4-) Script şu anda kimsede yoktur.
Admin Paneli:
1- Panelden Sitede olan bütün ayarlar gerçekleşe biliyor.
2- Editör/Köşe yazarı ekleme/düzenlene/silinebilme gibi özellikler gerçekleşiyor.
3- Sitede Bulunan Reklamları Admin paneli sayesinde Değiştirli biliyor. Ana sayfada 10 adet Reklam alanı bulunuyor.
4- Toplam 14 katagoriden oluşan site her katagori için ayrı ayrı reklam yazılabiliyor. ( örnegin spor katagorisindeki reklamlar ayrı magazin katagorisinde bulunan reklamlar ayrı bunları admin panelinden ayarlayabiliyorsunuz)
5- Sitenin Başlık ve meta taglarını ayarlayabilirsiniz.
6- Ana sayfanın sol ve sag kenarlarında bulunan Köşe yazarlarına ait yerleri admin seçebiliyor.
7- Anket Ayarlarını yapabiliyorsunuz.
8- Sag yan sutunda bulunan linkler kısmına link ekleye biliyorsunuz.
9- Haber ekleyebiliyorsunuz.
10- Sitede bulunan tüm haberleri görebiliyorsunuz bunları editleme veya silme yetkisine sahipsiniz.
**- Her editör için yetki verebilirsiniz. Yani a editöri sadece spor katagorisine haber yazabilir b editörü ise spor magazin güncel katagorilerine yazabilirler.
Editör Paneli:
1- Panelde haber ekleme/düzenleme/silme işlemlerini yapabilir.
2- Haber ekleme yaparken Adminin vermiş oldugu yetki sahibindeki katagorilere haber ekleyebiliyor.
3- Bu haberler Ana Sayfada ve Hangi katagoriye eklemiş ise ordan okunabiliyor.
4- Panelde Editörler kendi bilgilerini güncelleye biliyor.
Köşe Yazarı Paneli:
1- Bu panelde köşe yazarları haber ekleme/düzenleme/silme işlemlerini yapabilir.
2- Yazmış Oldugu Haberler Ana sayfada vede Editörlerin kendi sayfasında okunabiliyor.
3- Panelde Köşe yazarı kendi bilgilerini güncelleye biliyor.
ÜYELER:
Siteye kayıt olan üyelere haftalık email gönderiliyor. Üyeler kayıt esnasında seçilen katagorilerden mail göndermektedir.
not: istenilirse ekstra şeyler ilave edilebilir.