İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haber Scripti.

oscar78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir Haber Scripti almak istiyorum HABER BOTLARIYLA birlikte, haberler isminde domainim var,bu konuda bilgisi olan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var.
1. Haber botlari haberleri hangi kaynaktan cekiyor
2. Haber kaynaklarini aldiğim yere ücret ödeniyormu,telif hakki falan
3. Haber botlarindan gelen haberlerin sorumlusu ben olurmuyum
4. Dogru tarafsiz haber aktaran,(Haber botu yardimi ile) üye olabileceğim bildiğiniz kaynak varmi.
Baska nelere dikkat etmem gerekir.
Yardiminiz icin simdiden Tesekkürler

P

pozitif06

Misafir
İstediğin haber scriptini sağlayabilirim... Bot haberleri otomatik çeker,

Sorularının cevaplarına gelince:

1- Diğer güncel haber sitelerinden

2- Elbette yasal olarak ajanslara ücret ödemelisin (hangi ajansın haberini yayınladıysan)

3- Hayır, sadece sitenin sorumlususun :) haberler sonuçta ajanslara ait (yıllık ajans ücretini ödüyorsan sorun yok) ( ajans ücretleri oldukça maliyetlidir :) bu iş için iki kez düşün)

4- Bu son sorunu anlayamadım :)

oscar78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
4.son sorum
Faal bir haber sitesi almak istedigim,Size özel mesaj attim bir kontrol edin lütfen,
bana yönlendirilecek haberlerin kaynagini bilmiyorun nerden gelecek haberler benim siteme.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
haberler uzantısı nedir?

ayrıca almak yerine yapmayı deneyin. öğrenmiş olursunuz.alırsanız acemiliğinizden dolayı satan kişi de mağdur olacaktır keza üçkağıtçı birisine rastlamadığınızı varsayarsak. eğer üçkağıtçı birisine rastlarsanız hepten yanarsınız :)

çeşitli sistemlerle ya da wp ile haber sitesi yapabilirsiniz.

sitenize haber almak için üç yol var:

1 ücretli ajabslara kayıt olmak.
2 elle haber yazıp girmek

3 botla diğer sitelerden haber çalmak

P

pozitif06

Misafir
4.son sorum
Faal bir haber sitesi almak istedigim,Size özel mesaj attim bir kontrol edin lütfen,
bana yönlendirilecek haberlerin kaynagini bilmiyorun nerden gelecek haberler benim siteme.

mesajınıza yanıt gönderdim...

"Zubar" kardeşimin söylediklerine katılıyorum, sağlam karakterde ticaret yapılabilecek vatndş. yok denecek kadar az :sinir:

hewal02

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim haber sitem satilikyir arkadslar.icinde haber botuda da mevcuttur.haberler i haber7.com dan aliyorum

P

pozitif06

Misafir
kanaatimce senin sisteme razı olmayacaktır arkadaş :D

(p.m de detayları göndermişti, buna dayanarak söylüyorum)

teşekkürler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5