İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haber Sitesi Tasarımı Hk

ufuk333

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı Günler diliyorum Arkadaşlar,

İstanbulda ikamet ediyorum bir arkadaşımla beraber haber sitesi kurma kararı aldık.
İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden Php ve Mysql bilen Haber sitesi tasarımında temiz kod ile sıfırdan haber sitesi yazacak, admin paneli gelişmiş ve isteklerin tümüne cevap verebilecek haber sitesi tasarımcısı arkadaş arıyoruz.

Uçuk kaçık rakamlar teklif etmeyecek arkadaşlar lütfen [email protected] adresinden ulaşmanızı rica ediyorum.

İstanbul olmasındaki neden yüzyüze görüşüp istek beklentilerimizi ifade etmek istiyoruz.

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Merhaba, bende sizin gibi bir arayış içindeydim sıfırdan yazdırmak için minimum 1500 lira cebinize koymanız gerekir. Eğer bu işi profosyenel yapacaksanız öneririm. Ama hobi olaraksa ücretli haber scriptleri ya da worpressi öneririm.

ufuk333

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zafer Bey bu işi ciddi anlamda nasip olursa yapmayı düşünüyoruz. 1000 Tl civarı te bilişim gibi firmalar hazır satıyorlar şu an.Ve sorunsuz scriptler ancak ben kendim farklı birşey olmasını istiyorum.Bu konuda eklermisiniz sizinle görüşelim.
[email protected]

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wordpress düşünebilirsin hem ucuz hemde güzel bir haber siten olabilir.

ufuk333

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar wordpress admin paneli bana karışık geliyor, wordpress tercih etmemdeki neden ne olabilirki? herkes php kullanıyor genelde?

ufuk333

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wordpressin admin paneli php admin paneli kadar açık seçik gelmedi doğrusu bana.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.