İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

haber7.com scripti 50 ytl imiş :)

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar haber sitesi yapmak isteyen varsa ilgilenebilir
sitenin benimle hiçbir alakası yoktur. Haber sitesi kurmak isteyenlerden bunu görmemiş olanlar olabilir diye yazdım

30 eylül son günmüş
detaylar için
http://www.habersistemi.com/

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Evet 50 YTL, zend ile şifrelenmiş üzerinde değişiklik yapamıyorsunuz. Değişiklik isterseniz ek para ödüyorsunuz, benim anladığım bu..

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
er ay sonunda harcadığınız trafik üzerinden bir ücret ödeyeceksiniz.

denmiş

Ay içinde harcadığınız her 1 GB trafik için sadece 4 YTL ( neredeyse hosting fiyatına profesyonel bir sistemi kullanabileceksiniz )

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla dostlar acıkcası ben burası ıle bugun maıllestım standart pakette ıstedıklerımı yapmadılar bence yanı cok ısteksızdıler mallarını satmakta gibi geldi ben temamı kendım duzenlerım dedım kabul etmedıler ılla onlar yapıp 500 ytl istiyorlar ben yapayım sıze gondereyım dedım yok eger pro paket alcaksanız alın almıcaksanız bence hiç ugrasmayın

M

mustafa kutsal

Misafir
haber sistemi fiyat performans oranında rakipsiz

kesinlikle verdiğiniz paraya karşılık başka yerlerden alabileceğiniz şeylerden fazlasını veriyor
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=263604

trafik ücretleri de çok trafik tüketen siteler için farklı hesaplanıyor, çok büyük rakamlar çıkmıyor. sitede özel çözümler başlığını inceleyebilirsiniz.

mesaj attım yanıt alamadım diyenler tekrar göndersinler direk bana hitaben yazsınlar bizzat ben yanıtlayacağım.

kendi tasarımınızı kullanabilrsiniz, eğer css ve html biliyorsanız, siteye csshack yapabilirsiniz. bu mümkün. illa kendim biryerlerini değiştireceğim derseniz buna karışan yok.

HS kesinlikle para kazanmıyor şu an. yalnızca Internet mecrasında yayın yapmak isteyip de domain, hosting, yazılım gibi şeylerle uğraşmayı bilmeyenlere uğraşmak istemeyenlere anahtar teslim bir sistem sunuyor.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Haber portalı olarak gayet güzel. HABER 7 de hostingdenmidir scripttenmi bilmem oldukça hızlı. Örneğin bi NTVmsnnbc yi açana kadar canı çıkıyor insanın HABER sitesinde aranan bi özellik eğer script kodlamalarından ise...

Onun dışında sanırım mareze düşmesin diye böyle bi uygulama var. Böyle bir portalda 50 liraya satılmazdı zaten.

Ben almak yerine yazmayı tercih ederim ama uğraşıp haber eklemeye hevesli kişiler için UYGUN olabilir.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
okumadığım için böyle bi ibare varmı bilmiyorum ancak bannerlar kime çalışacak acaba :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu tür sitem yapan cok kişi var özellikle emlakcılar için yapıyorlar host veriyorlar sistemi kuruyorlar sen sadece panele girip veri ekle düzenle sil yapıyorsun sitede degişiklik sadece paneldne yapılabildiği kadar izin var ama 75 ytl bir emlak siten oluyor :p

bu sistem yeni kanunla her şirketin bir web sayfası olacak dendiği için cıkarılan bir sistem kullananda cok neten analamayama ideal ona panel vercen o eklicek sadece :=)

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlıgı görünce şaşırdım:)
50 ytl ye haber7 ne oluyor felan dedim...
Habersistemine e-mail gönderdim kendi sunucumda barındırmak ve bana ait olmasını istiyorum bu şekilde olabilirmi olursa bütce ne olur? dedim.

Cevap vermişlerdi kendi sunucularından dışarıya vermiyorlar... Blog tarzı bir haber sistemi düşünsenize ilerde siteniz tuttu bagımlı kalcaksınız bildigime göre ftp şifresini dahi vermiyen bir site ( benim fikrim yanlış uygulama) veya bütcesi az olan kişiler için ve projesi büyük olmuyan kişiler için uygun bir site.

M

mustafa kutsal

Misafir
önyargılarınızı artık aşın

Haber Sistemi kesinlikle bir tekel oluşturmayı hedeflemiyor.

Haber Sistemi'ni kullananlar ileride sisteme bağımlı kalacak değiller. Yakında sistemi Lite sürümü ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu şekilde istediğiniz anda başka bir sunucu üzerinde ücretsiz sürümü kullananarak eski veritabanınızı kullanarak devam edebileceksiniz.

Wordpress biliyorsunuz hem open source hem de freeware. Ama wordpress size diyor ki, siz bunu bir yerde nasıl olsa host edeceksiniz. Gelin benim sunucumda host edin, hem güncellemeleriniz otomatik yapılsın hem de siteniz daha hızlı çalışsın.

Aynı şekilde Haber Sistemi de size bu imkanı sunuyor. İsterseniz biz host edelim isterseniz kendiniz host edin.

Ama Haber Sistemi size bir şeyi garanti ediyor. Eğer biz size hostingi sağlarsak siteniz hızlı, sorunsuz ve güvenli olacak. ( backup, atak koruması, otomatik upgrade vs vs )

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı şekilde Haber Sistemi de size bu imkanı sunuyor. İsterseniz biz host edelim isterseniz kendiniz host edin.

Ama Haber Sistemi size bir şeyi garanti ediyor. Eğer biz size hostingi sağlarsak siteniz hızlı, sorunsuz ve güvenli olacak. ( backup, atak koruması, otomatik upgrade vs vs )

mustafa kutsal, haber sistesi yönetmek maliyetli ve çok emek istiyen bir site'dir. Bunun için ilk başda emek verdigimiz ajanslara üye oldugumuz site'nin yedeklerini almak isteriz ve dilersek kendi sunucumuza taşımak isteriz.
Tamam haber sistemi ucuz bütçe alıyor fakat yönetmek için ucuz degil, taktir edersiniz ki bilenler bilir ajans'lara üye olmak gerekli haber içergini girmek için üyelik fiyatları bellidir. Ayrıca site'de çalışan 2 -3 çalışan olmalı ki siste guncel kalabilmelidir. Bu yüzden kendi host'umuzu kendimiz saglamak veya yedek isteriz. Projesi büyük olmuyan için uygun demiştim ama buda uygun degil neden derseniz? Haber girebilmek için üye olmak şart üyelik'ler 100 $ dan başlıyor ve çıkıyor bunun için haber sitesi kurmak istiyenler hesapli düşünerek adım atması en iyisidir.

not: sizin dediginiz gibi degil e-mail yoluyla iletişim kurdum, haber sistemiy'le site ilerde bize verilcek demiyor du. Kendimiz host edelim demiştim olumsuz cevap verdiler onlara baglı kalmak zorundayız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.