Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

haber7.eu uzantılı domain işime yararmı?

haberdeyiz.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
İyi geceler arkadaşlar. Gecen gece merak ettim ve haber sitelerini AB birliği eu uzantılı domainlerini inceledim. Bütün haber siteleri almış. Her ne hikmetse haber7 almamış. Bende tescil ettirdim avrupada ikamet eden bir akrabamın adına. Bu domain işime yarar mı? Nasıl değerlendirebilirim? Yorum ve önerileriniz için teşekkürler.

rema

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
Haber sitesi olarak şu şartlarda büyümen çok zor.. Hele ki .eu uzantısıyla , hele ki haber7 ismiyle..

haberdeyiz.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
zaten şu anda yeni açmış olduğum bir haber sitem var. Haber7.eu için site açmayı düşünmüyorum. Haber7, Türkiyede de en çok aranan kelimelerden biri olduğu için bir avantajı olurmu acaba diye düşündüm.

Ekleme: size şöyle bir örnek vereyim. Yeni açmış olduğum haber sitesinin ismi haberdeyiz.com Googleda haberdeyiz kelimesinde arama yaptığımda domain ismi aynı olan haberdeyiz.net , haberdeyiz.com ve haberdeyiz.org ilk sayfa da sıralı olarak çıkıyor. benim sitem bazen 1. sırada bazen de 2. sırada çıkıyor. Haber7.eu için bir site açsam. Yapacağım tanıtım çalışmaları ile biraz popülaritesini artırsam. Googleda "haber7" kelimesi ile arama yapıldığı taktirde sıralamaya girermi haberdeyiz kelimesinde olduğu gibi.

EmiR34

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
301
Bence olur. :) haber7 bayağı aranıyor tabiki siten güncel olursa. Seo-İçerik gibi şeyler olursa siten meşhur olur yani.

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
zaten şu anda yeni açmış olduğum bir haber sitem var. Haber7.eu için site açmayı düşünmüyorum. Haber7, Türkiyede de en çok aranan kelimelerden biri olduğu için bir avantajı olurmu acaba diye düşündüm.

Ekleme: size şöyle bir örnek vereyim. Yeni açmış olduğum haber sitesinin ismi haberdeyiz.com Googleda haberdeyiz kelimesinde arama yaptığımda domain ismi aynı olan haberdeyiz.net , haberdeyiz.com ve haberdeyiz.org ilk sayfa da sıralı olarak çıkıyor. benim sitem bazen 1. sırada bazen de 2. sırada çıkıyor. Haber7.eu için bir site açsam. Yapacağım tanıtım çalışmaları ile biraz popülaritesini artırsam. Googleda "haber7" kelimesi ile arama yapıldığı taktirde sıralamaya girermi haberdeyiz kelimesinde olduğu gibi.

Sorunuz şu : google türkiyeden eu domaine yer verirmi.Google domaine bakmaz.