İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haberde.biz

Demirmedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haberde.biz Hazır Kurulu Haber Sitesi Anahtar Teslim

İstenen minimum fiyat: 50 YTL'den Fiyat Açılmıştır Tekliflerinizi Bekliyorum.
Sitenin açılış tarihi: 27/12/2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber
Günlük hit sayısı, kaynak link: Yok
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçeriği ile Satılıktır.
Hosting dahilmidir: Evet
Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Hayır
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: YokSitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır

Doldurulması opsiyonel alanlar
Site adresi: http://www.haberde.biz
Satma nedeni (opsiyonel): Başka Projeler
PR değeri varsa linki (opsiyonel): Alacak Kişiye Ait
Alexa sıralaması linki (opsiyonel): Alacak Kişiye Ait
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Alacak Kişiye Ait
Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel):
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): 20/01/2008

Satıcının eklemek istediği notlar: Siteyi bir hevesle kurdum ama tek başıma altından kalkamayacağımı anladığım için satışa sundum güzel bir domain ve geliştirilebilir asp bir arayüzü ve admin paneli var yani hazır bir script.Site hiç bir arama motoruna eklenmedi google vs.. alacak arkadaş hepsini kendi isteğine göre yapacak şimdiden hayırlı uğurlu olsun alan kişiye.
Dipnot: Sitenin scripti ücretsiz dağıtılan bir script olduğu için fiyatın içinde değildir fiyat sadece domain ve kurulum ücretidir.Bu konuda yanlış anlaşılma olmamasını belirtmek isterim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5