haberturk 100 heklendi
http://www2.haberturk.com/topyuz/
Haberturk için iyi bir haber çıktı
yaw iyi hit gönderiyordu
http://www2.haberturk.com/topyuz/
Haberturk için iyi bir haber çıktı
yaw iyi hit gönderiyordu
yasaklinkler' Alıntı:deliste diye bir toplist vardi aspindir.com da ona cok benziyor.
modachat
modachat' Alıntı:bu script guvendsizdi. ama sunlari unutmamak lazim.O siteyi yapanlar tasarimi ve guncellemeyi yine bizim gibi ekmek pesinde olan insanlar emir kullari yani.
Sorun ise su :
Haberturk un bir yayin yonetmeni vardir mudur filan bunlar webmasterlere butcemiz bu kadar dedigi zaman bu kadardir.Onlar bence mecburi olarak o scripti kullandi.Bence haberturkun de google/adsense ye gecmesi gerekli showtvnet gibi yoksa boyle gitmez.
altar' Alıntı:bir çok defa site gibi karakterleri haberlerin title'larında gördüm.
M@latyæsporlu' Alıntı:doğru haberturkun işi şu : hit olsun ne olursa olsun ota boka bölüm açıyorlar ne popülerse oysa bi ntvmsnbc gibi kazanamıyorlar hitleri kat kat fazla olmasına rağmen
ayrıca o kaaveyi yesilkartı her site kullanabiliyorki zati
modachat' Alıntı:bu script guvendsizdi. ama sunlari unutmamak lazim.O siteyi yapanlar tasarimi ve guncellemeyi yine bizim gibi ekmek pesinde olan insanlar emir kullari yani.
Sorun ise su :
Haberturk un bir yayin yonetmeni vardir mudur filan bunlar webmasterlere butcemiz bu kadar dedigi zaman bu kadardir.Onlar bence mecburi olarak o scripti kullandi.Bence haberturkun de google/adsense ye gecmesi gerekli showtvnet gibi yoksa boyle gitmez.
Sunu da soylemek isterim ne olursa olsun hek olaylarina karsi cikalim.Kimsenin emegiyle ekmegiyle oynamayalim destek vermeyelim.Toplistte uye olurken bizi zorlamiyorlar uye olun diye biz gidip uye oluyoruz begenmiyorsak uye olmayiz.Bu kadar basit bence boyle bir haber portalina boyle birsey yapilmasi yanlis.Diallerciler el kol sallerken bunlara bulasmak ugrasmak dogru degil.
crawler' Alıntı:haberturk gercekten cok cimri bir kanal. 5-6 ay staj yaptırıyor ve ondan sonra çalışanlarına verdiği maaş max 500 YTL ( üni mezunlarına ) Sitedeki kaave reklamlarından cok iyi kazanıyorlar ve o kanalın bir scripte para vermesi hayal edilemeyecek bir şey ..
altar' Alıntı:dostum bende bir gazetede aynı işi yapıyorum, haber giriyorum, tek fark haberler ingilizce. Yalnız şöyle bişey var kimse bana bugune kadar butceden filan bahsetmedi. Bu tamamen haberturk ile alakalı bişey. O site çok ciddiyetsiz bu yüzden kaybetmeye mahkumlar mesela bir çok defa site gibi karakterleri haberlerin title'larında gördüm.