İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hacettepedeyim

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar kaçak girdim çok heyecanlı,

otobüsle girerken kendimi ajan gibi hissettim 2 ye kadar burdayım bakalım nolacak :D

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hacettepe Üniversitesi mi bahsettiğimiz yer?
+
Hedef önemli bir husustur olayın hoşuma gitti.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet, hacettepe üniversitesinden bahsediyorum sende mi burdasın yoksa :)

+

teşekkürler

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bol bol gez dolaş.
Etrafa bak.
Kullanıyorsan bir sigara yak öyle düşün ama ne düşünmen gerektiğini bilmeden düşün.
Kızları kes falan...
Sonra gizli olarak girdiğin yerden çıkarken arkanı dön bir kere bakarak çık.
Bir kere bakarak çıkki içinde bir ukde kalsın.

Sen beni tanımıyorsun. Hakkımda tek bildiğin şey; ruh hastası, kişilik bozuklukları olan, forumda dolaşmaması gereken, agresif biri olduğum.

Bende seni tanımıyorum. Ama temennim içinde bir ukde kalması yönünde.
Seninde o bahçede gezmemen için bir sebeb yok.

Tadını çıkar!

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dağdaki kampüse girdin sanırım :) üşütme kendine iyi bak :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Grafix böyle küçük şeylerle gelme yaw, sen isteseydin hacettepeyi biz sana getirirdik zaten. Hatta iste akşama da Şanghay Jiao Tong Üniversitesini getireyim gezeriz

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Bol bol gez dolaş.
Etrafa bak.
Kullanıyorsan bir sigara yak öyle düşün ama ne düşünmen gerektiğini bilmeden düşün.
Kızları kes falan...
Sonra gizli olarak girdiğin yerden çıkarken arkanı dön bir kere bakarak çık.
Bir kere bakarak çıkki içinde bir ukde kalsın.

Sen beni tanımıyorsun. Hakkımda tek bildiğin şey; ruh hastası, kişilik bozuklukları olan, forumda dolaşmaması gereken, agresif biri olduğum.

Bende seni tanımıyorum. Ama temennim içinde bir ukde kalması yönünde.
Seninde o bahçede gezmemen için bir sebeb yok.

Tadını çıkar!

Yakıştıramadım size yahu ..

Bende hacettepe ye falan bi webmaster girdi de doktor falan olcak zannettim :D..

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yakıştıramadım size yahu ..

Aslına bakarsan yanlış anlaşıldım sanırım.

Grafix'in imzası çok anlamlı geldi bana.
Bende taktir ettim ve link olduğunu görünce tıklayıp ne sitesi diye bir bakmak istedim. Önce psikolojik bir makale ile karşılaşacağımı sandım.

Sonra site açıldı ve ufak bir biyografi ile karşılaştım.

22 Aralık 1989 doğumluyum.Şuan da web sektöründe freelance olarak çalışmaktayım,meslek lisesi mezunuyum.

Cümlesini ve açtığı konuyuda görüncede;
"Henüz yaşının küçük olduğunu, liseden yeni mezun olduğunu (yeni mezun olmuş tazen bir beyin anlamında küçüklükten bahsediyorum. imzasındaki söz ilede yaşı büyük birçok kişiyi ezen biri gözümde yanlış anlaşılmasın orda ince bir nokta var.)
gördüm ve açıkçası içinde ukde kalmasını istedim. Ukde kalsın ki; Hacettepe'ye işim düşüpte gittiğimde, birgün benimde iyinetten tanışdığım bir arkadaşım vardı burada öğrenci sanırım şimdi 3. veya 4. sınıftadır... diyebilmek umudu ile yazdım o yazıyı aslında.

Yanlış anlaşıldıysam affınıza sığınırım:)

Onun ne demek istediğimi anladığını biliyorum zaten. Ama yinede açıklamak istedim.

Özetle; Grafix 89'lusun. Gençsin, diğerlerinden bir eksiğin yok. Aksine fazladan güzel bir imzan var.

Eğer birgün; arkadaşlarında neşe içinde birşeyler paylaşacağın dağınık bir evin, sabah sabah acı acı inleyen telefon alarmı ile eğlenceli bir geceden kalmış olduğun kanepeden küfür ederek kalkıp gideceğin ama gittiğinde seni seven insanların ve mutlu bir çevrenin olduğu bir üniversite hayatı dilerim sana. Bu dileğim içten bir dilektir.

Ha benide çağırırsan eğer birgün güzel bir ev partisine emin ol hayır demem:)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben anlamadım Hacettepe askeri bölge mi neden gizli birşeyler oluyor. Elini kolunu salla gir, yasak mı Ankara'da bu işler:)

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar arkadaşlar şuan evime gelmiş,yorgun olarak kendimi yatağa atmış bulunmaktayım :)

mediclife seni en iyi ben anladım sanırım,ilk mesajındaki dediklerini sen demeden ben düşünmüştüm :)

angelo giriş belgesiz girilmiyor,başkasının kartını gösterip girdim ama olsun değdi, odtü için firardan söz aldık,varmı başka okuluna sokmak isteyen :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben okurken lanet ediyordum girmemek için, demek ki beklentiler olduğu zaman insan kaçak girmeye bile mutlu oluyormuş. AOÇ'nin karton dondurmasını yerim ben olsam oralarda gezeceğime gider. Duruyor mu hala o mavili kırmızılı logolu dondurmalar, yoksa eskide mi kaldı.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Önemli Düzeltme;
visitistanbul abim neyi yakıştıramadı dedim acaba uzun uzun tekrar tekrar okudum ilk mesajımı.
Ama arada kaçırdığım bir kelimeyi fark ettim az önce.

Olay sigaraymış=)

Haklısın abi kötü örnek olmak yanlış olur.

Sigara öldürür diyorlar ama kesinlikle yalandır.
Bir sigara yaktıktan sonra düşüp küt diye ölen birine rastlanmamıştır tıpta.

O yüzden rahatlıkla öldürmediğini söyleyebilirim size.

Ama sigara süründüyor ciddi anlamda. Ummadığınız acılar çekeceğiniz hastalıklara mağruz kalarak ağrılı ve uzun bir ölüme yaklaşıyorsunuz her yaktığınız sigarayla.

Diyerek hatamı telafe edeyim en azından gerçekleri vurgulayarak biraz=)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.