Yakıştıramadım size yahu ..
Aslına bakarsan yanlış anlaşıldım sanırım.
Grafix'in imzası çok anlamlı geldi bana.
Bende taktir ettim ve link olduğunu görünce tıklayıp ne sitesi diye bir bakmak istedim. Önce psikolojik bir makale ile karşılaşacağımı sandım.
Sonra site açıldı ve ufak bir biyografi ile karşılaştım.
22 Aralık 1989 doğumluyum.Şuan da web sektöründe freelance olarak çalışmaktayım,meslek lisesi mezunuyum.
Cümlesini ve açtığı konuyuda görüncede;
"Henüz yaşının küçük olduğunu, liseden yeni mezun olduğunu
(yeni mezun olmuş tazen bir beyin anlamında küçüklükten bahsediyorum. imzasındaki söz ilede yaşı büyük birçok kişiyi ezen biri gözümde yanlış anlaşılmasın orda ince bir nokta var.)
gördüm ve açıkçası içinde ukde kalmasını istedim. Ukde kalsın ki; Hacettepe'ye işim düşüpte gittiğimde, birgün benimde iyinetten tanışdığım bir arkadaşım vardı burada öğrenci sanırım şimdi 3. veya 4. sınıftadır... diyebilmek umudu ile yazdım o yazıyı aslında.
Yanlış anlaşıldıysam affınıza sığınırım
Onun ne demek istediğimi anladığını biliyorum zaten. Ama yinede açıklamak istedim.
Özetle; Grafix 89'lusun. Gençsin, diğerlerinden bir eksiğin yok. Aksine fazladan güzel bir imzan var.
Eğer birgün;
arkadaşlarında neşe içinde birşeyler paylaşacağın dağınık bir evin, sabah sabah acı acı inleyen telefon alarmı ile eğlenceli bir geceden kalmış olduğun kanepeden küfür ederek kalkıp gideceğin ama gittiğinde seni seven insanların ve mutlu bir çevrenin olduğu bir üniversite hayatı dilerim sana. Bu dileğim içten bir dilektir.
Ha benide çağırırsan eğer birgün güzel bir ev partisine emin ol hayır demem