İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hadi patron, herkesin blogu olsun..

İyinet forumda Blogumuz olsunmu ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Birden fazla seçmeyi aktif etmişsin. Bence olmamış o. :D

Hem evet hem hayır seçilebiliyor. Çelişkili insanlar var, ikisini de seçebilir. Seni cezalandırıyor ve ikisine de oy veriyorum. :p

Konuya gelirsek;
Ben pek sıcak bakmıyorum. Çünkü, okumayı sevmeyen bir halkız. Foruma yazdığımız yazılar bile uzun diye okunmuyor, ekstra olarak bloga tıklayıp, oradaki yazılarımızı mı okuyacak bu millet? Okumayacak. :)

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
66,67% evet şu anda,

ben forum üyeleri için dedim, kendine ait oda, sanki özel bir yer olur üyelere yada küçük bir ücret karşılığında temin edilir...bilmem

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İlginç olabilir ama pek rabet göreceğini sanmıyorum En azından benim ki boş olurdu. Kısacası benden Hayır!

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ben beğendim güzel fikir, tabi benim beğenmem yetmiyor. Ayrica biz niye anket üzerinde düzenltmeler yapamıyoruz?

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
66,67% evet şu anda,

ben forum üyeleri için dedim, kendine ait oda, sanki özel bir yer olur üyelere yada küçük bir ücret karşılığında temin edilir...bilmem

Kendime ait oda mı? Şu anda "Vbulletin phpBB SMF" odasında oturuyoruz zaten. Hatta sen odada otururken "hadi patron, herkesin odası olsun" demişsin. E senin kiralardan haberin yok mu? iyinet o kadar büyük kapasiteli malikaneyi nasıl alsın? Herkes o odalara bir sürü eşya koyacak. Ya malikane çökerse? :p

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Görsel olarak daha güzel hale getirirsek, hevesle yazılarımı kaydedeceğimi söyleyebilirim. Her ne kadar kimse "uzun" diye okumayacak olsa da. :p

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Herkesin Blog sayfası itrader'ın hemen altında ufak bir buton ile belirtilirse daha güzel olur.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
ooolleeeyyyyyyyy, destekleyen herkese teşekkür ediyorum,
i
heart_mini.gif
iyinet..

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şu anki hali çok karışık duruyor. Böyle, http://forum.iyinet.com/blog/Gamend/ şeklinde ulaşılabilse, profilimizde bloglarımızın adresi olsa, forumda "Bloglar" diye bir forum olsa ve normal forum başlığı gibi son bloglar gözükse, tıkladığımızda blog sayfasındaki yazıya gitse; çok mu abartı olur? :D

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Hicte abarti degil, bence vbulletine ilet eklesinler, blog vb icin henuz cok yeni, emekleme asamasinda...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.