İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haftalik Reklam

luklesin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Sitemiz kurulali daha 3 gun oldu. Gunde ortalama 20 kisi geliyor ama hizla artiyor. Ben de siteme haftalik olarak reklam almak istiyorum.

Reklam Alanlari :

1) Anasayfa 728x90 Reklam alanı
2) Yan Menü 120x600 Reklam alanı
3) Film sayfası Partlar Bölümü 250x250 Reklam alanı
4) Kategori yanı Bağlantı reklamlar

Reklam vermek isteyen teklifiyle beraber PM atsin lutfen. Bir de PM attim yazarsaniz, bakmam daha kolay olur :)

Tövbe]{aR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Öncelikle Amaçım konuyu Baltalamak değil, Ama bi kaç eleştirim olarak. öncelikle hitin çok düşük 3. gün oldu diyorsun kardeşim bi siten kendini toparlasın kendine gelsin index sayın cogalsın hitin en az 1K olsun söz ilk reklamı ben alaçağım senden, he bide konuna site adını yazmamısın ve haftalık reklam satılmaz ya aylık olarak reklam satışı yapman gerek. Umarım siten ve sen iyi yerlere gelirsin, Başarılar.

luklesin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yorumun icin tesekkurler ama bence reklamlar haftalik olarak da satilabilir. Gerisi icin bisiy solemicem, haklisin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.