İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

halilarici noğlur inan...

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Merhaba halilcim açarım konuyu iyinete demiştim.
Arkadaşlar bende Seg 16911 16'' bir led tv var. Bunu Vga kablo alıp monitör olarak kullanmaya başladığımı söyledim halile. Onun bu duruma cevabı
''Abi bizim evin önünde Çiftlik var'' oldu.

Şimdi soruyorum halile hala inanmıyor musun bana ?

Buyur...
2mg13wz.jpg

• Like
Reactions: Eif
H

halilarici

Misafir
Benim laptopumda vga çıkışı yok.Monitöre bağlayamıyorum.Ama hd çıkışı var seninki gibi tvye bağlıyorum.Sen vga çıkışından bağladığını söylüyorsun.

H

halilarici

Misafir
Vga çıkışı ile sadece monitör.Bende çıkış yok monitöre bağlayamıyorum.Ama tv çıkışı var tv ye bağlıyorum.

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Ya Pm diye bişi yapmışlar Türkçesi: Özel Mesajmış.
Heralde iyinette pm yok

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Ya Pm diye bişi yapmışlar Türkçesi: Özel Mesajmış.
Heralde iyinette pm yok

burası geyikhane konuralp istediğim şekilde konu açarım. Post kasmıyoruz birşey yapmıyoruz geyik yapıyoruz. Ne sen ne başkası benim burada açtığım konulara kimseye bir zararı olmadıkça veya yasadışı veya forum kuralları dışı birşey yapmadığım sürece karışamaz. Her kim olursa olsun...
Sende git geyiğini pm de yap. Senin mesajlarını da biliyoruz. Adminlere bildir yorumunu silsinler gereksiz yorumların sayfası değil burası. Nedir yani amacın birşeyleri göstermek mi kendin olabilir mi ? Geyikhanede gördüğüm en saçma mesajdı seninkisi. vallahi yıp.

H

halilarici

Misafir
burası geyikhane konuralp istediğim şekilde konu açarım. Post kasmıyoruz birşey yapmıyoruz geyik yapıyoruz. Ne sen ne başkası benim burada açtığım konulara kimseye bir zararı olmadıkça veya yasadışı veya forum kuralları dışı birşey yapmadığım sürece karışamaz. Her kim olursa olsun...
Sende git geyiğini pm de yap. Senin mesajlarını da biliyoruz. Adminlere bildir yorumunu silsinler gereksiz yorumların sayfası değil burası. Nedir yani amacın birşeyleri göstermek mi kendin olabilir mi ? Geyikhanede gördüğüm en saçma mesajdı seninkisi. vallahi yıp.

:harika:

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18

Sakin ol ben kişisel meselelerinizi pm , chat ya da telefon ile çözün demek istedim :elleme

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
hiç gülesim yoktu. replendiniz.
:) teşekkür's
Sakin ol ben kişisel meselelerinizi pm , chat ya da telefon ile çözün demek istedim
kişisel mesele fakat halka açık konuyu okuysaydınız ''bana halil inanmıyor, vga ile bağlanılamaz mı'' cümlesini uyandıracaktı konu sizde. Herkes gülsün istedim yanlış yaptığımı düşünmüyorum. ve emin olun kişisel meselelerimi forumu el ayak etmeden çözüyorum.
Halil vga dan foto bile attım. Artık yapacak birşey yok. Sen kaybedersin.
Bundan sonraki hayatında hep led tv nin pcye bağlanamadığını düşüneceksin. :D

H

halilarici

Misafir
Sen beni anlamadın.Bağlanıyor biliyorum.Ama Vga çıkışı monitörler için TV ye bağlamak için başka çıkış var :)

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Senin kaybın halil. Ben diyeceğimi dedim. Bana inanan bir toplum mevcut. Konu kilit olabilir. ben haklıyım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.