İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangi antivirus programlarını kurayım

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Uzun bir aradan sonra bilgisayarı formatlayıp taze bir windows kurdum.
bilgisayarı kasmayan
spyware lari ve virusleri anında yakalayan
ve ücretsiz olan :)
hangi virus programlarını önerirsiniz?

Z

Zion

Misafir
eğer illa ücretsiz olacak dersen avast iyi bir çözüm olabilir. ama avast asla tek başına yeterli olmaz. ayrıca bir de firewall tavsiye ederim. e o da ücretsiz olacaksa comodo personal firewall işini görebilir.

ücretli almaya karar verirsen nod32 derim kişisel olarak. genellikle kaspersky öneriliyor ama kasperskynin virüs diye sildiği pek çok dosyanın virüs olmadığından emin olan birisi olarak kasperskyi sadece paranoyakların kullanması gerektiği kanaatindeyim.

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
İş gereği çoğunu kullandım, uzun süreler denedim. Norton, Panda, F-Secure, McAfee, Pc-Cillin kesinlikle işe yaramaz yazımlar diyebilirim rahatça. Avast'ın disinfect olayını yaptığını daha hiç görmedim diyebilirim direk dosyayı siliyor. Nod32 sistemi fazla yormadığı için tercih ediliyor zaman zaman işede yarıyor ancak buda yeterli değil. Şimdiye kadar kullandıklarım / denediklerim arasında en kararlısı Kaspersky oldu. Bir kaç kere Kaspersky'a virus bildirimide yaptim 7dk içinde mailimi cevapladilar ve virüsü veritabanına ekleyip güncelleme çıkardılar. Biz elbetteki abartmayı severiz birşeyi tavsiye ederken ancak bu tek işlemin sonucu değil belki şimdi daha geç cevap verirler ama sonuç olarak Gerçekten hızlı, ilgili ve başarılılar. Elbetteki bu benim şahsi görüşüm.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Kasperskynin internet security 7 versiyonunu öneririm.Bilgisayarı ilk aldığımda antivir kurmuştum virüs girmişti bilgisayara sonra arkadaşlar öyle dandik programlarla ne uğraşıyon kaspersky kur dediler.Bana kaspersky 5i kurdular.Ondan bu yana 2 senedir kaspersky kullanıyorum hiçte virüs derdim olmadı..Gerçi şuan vista kullandığım için arkaplanda çalışan windows defenderle vistanın güvenlik duvarı işimi fazlasıyla gördüğü için 2 ay önce attığım formattan bu yana kasperskyi kurmadım.Dün internette gördüm 8 sürümünün alpha 3ü yayınlanmış dehşet bişey olmuş...8 sürümünün kararlısı çıkınca yüklüycem resimlerine baktım çok harika görünüyor çok özellikler eklemişler...
Avast konusuna gelince.Avastı yüklememeni öneririm çok dandik bi virüs programı gelene geçene gir diyo_Onu kullanacağına hiç virüs programı kullanma daha iyi...

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
PrevX Kullan :D http://www.prevx.com/ kimin kaç tane yakaladığını yazıyor buda hepsine fark atmış . Yeni bayiliği aldım etraftakilere satıyorum şikayet eden olmadı. Bir spy bulaşmıştı pc ye google da arama yaptım bi tek xxxxhost.exe mi neydi bi bunların sitesi çıkmıştı bende indirdim 4-5 ay önce o gün bu gündür favorim.

c2wueR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben avast , nod32 ve kaspersky denedim..

Bence aralarında en iyisi Kaspersky..

Nod32 benim pcde çok virüs yedi..Avast ona göre daha iyiydi..Fakat kaspersky 'da henüz başıma bişey gelmedi..

25 gündür kaspersky kullanıyorum

F

foryou

Misafir
nod32 kullanıyorum 4-5 aydır hiç virüs adına bişey yakalamadı ben mi hiç virüs yemedim program mı yakalamadı meçhul:D

batubilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum sürekli antivirüs deneyen biriyim
kaspersky sürekli uyari veriyor ve sil dediğinde bazen silmiyor atla dediğinde karşina tekrar uyari getirip duruyor ve rahat olamiyorsun
nod32 pc yi çok kasiyor açilirken yavaşlatiyor çoğu programa karişiyor
avast her ne kadar her virüsü trojani yakalayamasada varliği yokluğu belli değil hiç kasmiyor ve çok rahat kullanim imkani sunuyor ayrica deneme süreside kisa değil 30 güne yakin deneme süresi var rahatça kullanabilirsin

sevindirik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
nod32 ve avg antispayware kullan derim kasmaz ve işe yarar...ama pc ni tanı ve gözünü 14 hatta 24 aç :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
5-6 yıldır falan kaspersky kullanıyorum...internet security sürümü ile sitelerdeki trojanları bile engelliyosun.sanırım ölene kadarda kaspersky kullanıcam :p

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
nod32 kullandım uzun süre siteye girmeden tarama özelliği güzeldi ama belli aydan sonra güncellemelrinde pek güncellenmediğini gördüm ve yeni virüsleri yakalamada yetersiz kaldı virüs uyarısı veriyor ama ne engelliyor nede siliyor.

Kaspersky kurdum ve cok menunum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5