İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangi Operataör

Xedal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar;
iki hattım var, türkcell kullanıyorduk aveya geçtik..
1 yıldır avea anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.
şimdi iki hattımı da başka operatöre geçiricem..
ama hangi operatöre geçireceğim konusunda kararsızım..
Türkcell mi, Vodafon mu..
yorumlarınızı ve bekliyorum..
(lütfen opratör adını verirken neden ona geçmem gerektiğini de belirtin kampanyalarını falan yetti artık..)

X

Xman

Misafir
Ben 11 yıldır türkcell kullanıyordum, yılbaşında avea heryöne 150 dk paketine geçtim ayda 15 liraya heryerle cayır cayır görüşüyorum ve oldukça memnunum. 11 yıllık faturalı türkcelide kontörlüye çevirdim 3 ayda bir 5 lira yüklüyorum öyle duruyor, 5 aydır 1 kez bile ihtiyaç duymadım türkcelle.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
6 ay avea kullandım. Günde yaklaış 100 sms atıyordum ki her sms i en az 2-3 sefer gönderiyordum. Anca gönderiyodu çünkü. Bi türlü çözemediler şebeke problemini Ankara'nın göbeğinde. Müşteri hizmetleri yarım saat telde bekletiyor. Avea kesinlikle çok kötü bi operatör.

Turkcell kullandım 6-7 ay. Çok pahalı geldi dayanamadım bıraktım onuda. Şu anda Vodafoen faturalı kullanıyorum. Sms ' de problem yaşamıyorum. Şebeke problemi hiç bi şekilde yok. Vodafone kampanyalarını incelerseniz eğer neden vodafone olduğunu anlarsınız.

catlakcocuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Vadafone'ye geç derim. Şuanda en avantajlısı vadafone. Türkcell heryerde çekiyor çekmesinede resmen sömürüyor. 15 günde abartısız 150 Tl kredi yükledim. Üctüne üstlük geçişten dolayı verilen 30 tl de gitti. Şimdi 39 Tl ye her yöne 500dk tarifesi kullanıyorum avea faturalı olarak.

Cep bir her yöne 3 dk sı 40 kuruş ( 1 kontör )

Cep özgür 60 dk sı 2 knt

Cep öğrenci 15 dk sı 2 knt

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
7 senedir Türkcell'liyim. Değiştiremiyorum çünkü ailem, akrabalar, iş çevresi hep bunu kullanıyor. Sadece arkadaşlarım diğer operatörlede. Şu TL olayı ile birlikte ne kadar pahalı olduğunu daha net görebildim. Öyle ki 4 dakika bir arkadaşla görüşme yapmak dolmuşa atlayıp gidip-gelmek ile aynı tutuyor.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hem turkcell hem avea kullanıyorum bende, avea faturalı hat aldığımda 9.99 diye anlaştık ilk üç ay 700 küsür fatura geldi 2500 civarı bir fatura ödedim üç ayda :p sonra kntore çevirdim ama şunu söyleyebilirimki turkcell gibisi yok.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Valla ne için kullanacağına bağlı.Günde 300-400 tane sms atıyosan farklı , çok konuşuyorum smsle işim olmuyo diyosan farklı.

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Bende avea kullanıyordum uzun zamandır Turkcell'deyım.Zaten turkcell'in kalitesini anlatmaya sanırım gerek yok.Her yöne 1000dk paketini kullanıyorum 69tl ödüyorum.Dilersen her yone 300dk paketı 29 her yone 600dk paketı 49 1000dk paketide 69tl ödeyerek Turkcell'e geçiş yapabilirsin.Eğer vergi levhaniz veya herhangi bir iş yerınde şirketiniz ya da dukkanınız varsa Esnaflara özel Turkcell'in çıkarmış oldugu cazip konuşma seçenekleriylede 29tl'ye faydanabilirsiniz..Hiç düşünmeden avea hattını kırıp atmanızı, Turkcell'e geçmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bende avea kullanıyordum uzun zamandır Turkcell'deyım.Zaten turkcell'in kalitesini anlatmaya sanırım gerek yok.Her yöne 1000dk paketini kullanıyorum 69tl ödüyorum.Dilersen her yone 300dk paketı 29 her yone 600dk paketı 49 1000dk paketide 69tl ödeyerek Turkcell'e geçiş yapabilirsin.Eğer vergi levhaniz veya herhangi bir iş yerınde şirketiniz ya da dukkanınız varsa Esnaflara özel Turkcell'in çıkarmış oldugu cazip konuşma seçenekleriylede 29tl'ye faydanabilirsiniz..Hiç düşünmeden avea hattını kırıp atmanızı, Turkcell'e geçmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Niye kırsın yahu.Geçiş yapsın geçiş yaparken verdikleri hediyelerdende faydalansın :rolleyes:

T

trgy

Misafir
Vodafone :) Ayda 55 TL ödüyorum, her yöne konuşuyorum. Ekstra hiç ödediğimi görmedim 1 yıldır falan. Ne sürem bitti diye dikkat ederim nede başka birşey.

55 TL ile

Vodafone içi ücretsiz
Sabit hatlar ücretsiz
Diğer hatlar 750 dk olması gerekiyor.

T

trgy

Misafir
Yurtdışından Türkiye ile Türk operatörlerden konuşmanın ucuz yolu yok. :)

Xedal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, Vodafone almaya karar verdim..
müracaat edip hat taşıma işlemi başladı.. bir hafta veya 10 güne kadar hattım aktif olur..

T

trgy

Misafir
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, Vodafone almaya karar verdim..
müracaat edip hat taşıma işlemi başladı.. bir hafta veya 10 güne kadar hattım aktif olur..

Doğru karar vermişsin fakat tek eksiği vodafone'un arasıra konuşma kesiliyor. ;)

Xedal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
aga ilk avea aldığımda her yöne sınırsız 55 tl dediler.. Bir ay geçmedi 3000 dk ve 75 no sınırı koydular.. eyvallah dedik.. Bir ay daha geçmedi, 65 Tl ye yükselttiler. Buna da eyvallah dedik.. Bir ay olmadı 77 TL yaptılar.. Tabii, 55, 65 ve 77 Tl iken 100 liradan aşağı fatura gelmiyordu.. Sebebimi sorduğumda SMS bedeli ötv vs hariç 280 kuruş dediler.. Mesaj çekmeyiz dedim kendi kendime..
80 yaşındaki ninenme aylık 15 tl (her yöne 150 dk) olan hat aldım.. ilk fatura 9 Tl geldi.. İkinci fatura 112 Tl geldi. aradım müşteri hizmetlerini.. sınırı aşmış dediler. föküman istedim.. döküman vermediler.. 80 yaşındaki kadın (okuma-yazması yok) tuş kilidini açmayı bile bilmezken nasıl oldu da 112 tl geldi.. Sınırı aşacaksa neden ilk fatura 9 tl geldi.
En son benim faturam 135 tl geldi.. 75 farklı numara ve 3000 dk sınırı vermişlerdi ya, konuştuğum farklı numara 69, dakika da 1895..
aradım müşteri hizmetlerini (o da paralıymış dakikası 40 kuruş sonradan öğrendim) operatörümü değiştireceğim dedim.. aman şu paketimiz var istersen buna geç, aman bu paketimiz var falan filan..
ya sms ler ne olacak dedim..
SMS paketlerimiz var aylık 29 TL :)
len diğerlerinde SMS bedava, sen haala sms paketi diyon.. dedim, dondu kaldı..
bugün hem beni hem de ninemin (o da benima adıma kayıtlı) nosunu belki 6-7 defa ayrı ayrı aradılar..
Valla ağızlarıyla kuş da tutsalar Avea kullanmam bi daha.. Avea lıları da aramam (çok mecbur kalmazsam)..
araştırdım, en iyisi vodafone kontörlü hat..
Hadi hayırlısı..

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
bende yaklaşık 2 senedir avea memur hattı kullanıyordum sözde tüm kamuyla görüşme ücretsizdi ki memurlardan başka kimseyi pek aramadım aylık fatura 70 ytl den fazla geliyordu hadi faturasını bırak şehirin göbeğinde full çekiyor olarak gösteriyor yanımda arkadaşım beni arıyor fakat malum sekreter telefonun kapalı olduğunu söylüyor :) 1 hafta önce vodafone a geçtim 3 saat sonra açılacak inşallah yalnız cepözgür tarifesi için 25 yaş sınırı dediler bakalım onun için ne yapıcaz..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.