İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangi Reklam Daha İyi

hergunkampanya

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Aklıma takılan bi soruda fikrinizi almak istedim.
Diyelim ki 20ytl'lik reklam verecem. Sizce bu parayı reklamstore,adtech gibi türk reklam şirketlerinde mi kullanmak daha mantıklı olur yoksa bi siteye 1-2 aylık banner reklam vermek mi daha mantıklı olur?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Birincisi bu parayla reklamstorede reklam verirsen hiçbir işe yaramaz.1 tek ziyaretçi bile gelmez emin ol.
İkincisi bu parayla adwordse reklam versen reklamın en fazla 3-5 saat yayınlanır paran biter ziyaretçide en fazla 3-5 kişi gelir.
Üçüncüsü içeriği sürekli güncel sitelerden reklam alman çok yararına olur.Reklam alırken reklam alacağın yerin forum olmamasına dinamik içerikli bloglar olmasına dikkat etmelisin.Forumlara boşuna reklam verme bi işine yaramaz.
Reklam vermek için benim blogumu seçebilirsin.Şuanda 2 adet 100*100 banner bölümü boşta.

hergunkampanya

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Önerin için teşekkürler
reklamstore'dan 1 tek ziyaretçi niye gelmez onu anlamadım. Tık başına bütçe düşmüyor mu sonuçta. 20 ytl'lik tıklama satın almış oluyorum

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Reklamstore reklamlarını kullanan adam gibi bir site pek yok.Herkes reklama tıklayıp hemen sayfayı kaaptıyor.Sana pek bi yararı olmaz.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
aktif adwords hesapları satanlar var 25 ytl ye 50 ytllik aktif hesaplar satıyolardı;

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
20 lira REKLAM bütçesi olarak çok çok az. Sitelere sabit reklam vermeni öneririm - sitenin konusuyla ilgili bir siteye reklam ver (forumdan da bulabilirsin)... Aylık hiti çok yüksek olmayan sitede sitene bikaç yüz veya daha fazla ziyaretçi alabilirsin.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
reklamını vermek istidiğin sitenin hedef kitlesinin gezindiği sitelerden birini seçip ona vermen daha mantıklı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.