İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangi Sayaç? Neden?

sultanomar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar birçok sayaç hizmeti veren site var. Fakat hepsi aynı saçmalığı yapıyor:
Ben mesela aynı IP üzerinden belli aralıklarla girdiğimde beni tekil hit olarak algılıyor. Bunu yapmayan bildiğiniz bir sayaç varmıdır? Birde sayyac.comun sayacı gibi kimin hangi IP üzerinden hangi keywordu girerek benim siteme ulaştığını göstermesi iyi olur. Şimdiden teşekkürler...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Google Analytics.

O belirttiğin şekli iki durumda da sunuyor. Tekil Ziyaretçi, ve günlük toplam ziyaret kısmı ayrı. Mutlak tekil ziyaretçi durumunda sen 1 kişisin, diğerinde 2. İki değeri de hesaplayıp gösteriyor.

T

trgy

Misafir
Dediğin gibi gerçek hitini öğrenmek istiyorsan Analytics. Yok ben kandırayım daha bi şevke geleyim diyorsan sayyac.com.

sultanomar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok canım ne şevki sayyac ın gösterdiklerini görünce oyunu hileyle oynamış gibi zevksizleşiyor iş.
Teşekkürler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.