İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangi Siteler Filtreye Girdi?

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Hocam istediğiniz yere gidin sadece bunlara değil yasaklanma nedenlerini iyice araştırın. Ayrıca bu yasağın sansürün detaylarını da araştırmanızı öneririm. Ayrıca ben sadece bu kaynaklar dışında da bu konular hakkına bilgiler yayınladım okumak işinize gelirse okursunuz.

Ayrıca inanın ki bu kadar basit konuşulmaz. Bu sınav konusu sadece bu sene değil diyorum kopyaların nasıl çekildiğine dair bilgiler herhalde gelmedi size. Geçen sene aynı skandal olmadımı. Bunun medya ile alakası yok heryer yazdı çizdi. Kaynak begenmemek kabullenmemek sizin sorununuz istediğiniz yere gidiniz giriniz bakınız.

Ayrıca milliye gazetesi artık düşündüğünüz kişilerin de elinde değil altını çizerim. Eğer aydın doğanda sanıyorsanız yanılıyorsunuz :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Duyumlara göre vikipedia sitesinde de bazı sayfalara girilmiyormuş, yasaklı içerik diye filtreye takılıyormuş arkadaşlar. Nette okudum bende bir forumda, doğruluğunu görücez.

ByPowerfuL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Nefes alamayacağız en iyisi interneti kestirelim pcleri çöpe atalım ekmek kapımız kapanacak :(

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
diyecek birşey yok nerde özgürlük ?
birşeyler yapmalıyız internet alemi olarak

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
estem.com.tr: poliklinik sitesi
Yok daha neler :hönk:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.