İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangisi pr etkiliyor ?

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google da site:www.domainadi.com diye aratinca 211sonuc cikiyor
link degimi yaparken
linklerde domainadi olarak yapmistim ilk basta
domain adi olarak arattigimda
Results 1 - 10 of about 656 English pages
"www.domainadi.com" diye arattigimda (burdaki linklerin bazilari mesala pr 6-7-8)
Results 1 - 5 of about 214 English pages
link:www.domainadi.com arattigimdada Sonuc olarak 0 cikiyor
pr etkileyen
link:domainadi.com seklinde aramalarda sitenin cikmasimi yoksa
yukaridaki diger 2 tanesi de etki ediyormu ??

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PR aslinda size verilen link sayisi , link verene sayfanin pr degeri, google icin degerine baglidir.
ama google da link:www.domainadi.com diye aratirsaniz verimli sonuc alamazsiniz cünkü google göstermez.

yahoo , msn yi kullanin size link verenleri görmek icin. Ha diyorsaniz ben google da bana kimin link verdigini görmek istiyorum, dolayisiyla googleun bunu sayip saymadigini. Google size verilen linkleri hic bir zaman dogru göstermedi.

Sebebi de pr tahmini yapmamak veya sik sik link degisime girmemeniz veya kendine ait gizli düsüncelerden dolayi.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eglence-Siteleri' Alıntı:
PR aslinda size verilen link sayisi , link verene sayfanin pr degeri, google icin degerine baglidir.
ama google da link:www.domainadi.com diye aratirsaniz verimli sonuc alamazsiniz cünkü google göstermez.

yahoo , msn yi kullanin size link verenleri görmek icin. Ha diyorsaniz ben google da bana kimin link verdigini görmek istiyorum, dolayisiyla googleun bunu sayip saymadigini. Google size verilen linkleri hic bir zaman dogru göstermedi.

Sebebi de pr tahmini yapmamak veya sik sik link degisime girmemeniz veya kendine ait gizli düsüncelerden dolayi.
tsk mesajin icin
yalniz daha once googleda
domain adi olarak arattigimda 4-5 sonuc cikiyordu
simdi ise 650 sonuc cikiyor cikan sonuclara bakildiginda baygi link almis vaziyette
yalniz link:www.siteadi.com yazdiginda ise sonuc 0
ama googleda domain.com
yada domain olarak aratildigi zaman cikan sonuc Fazla
benim ogrenmek istedigim
pr a etken olan hangisi
link:www.domainadi.com mu yoksa
domain.com yada domain mi ??

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pr size verilen linklerle hesaplanir. Temel olarak budur. www.domainadi.com diye arattiginizda www:domainadi.com ile aratmaniz aynidir. Bu da domaininin telafuz edildigi yerler demektir. Ama domainin yazildigi her yerde domaine link verilmis olmasi degildir. <a href=www.domainadi.com>www.domainadi.comy</a> bu sekilde gecmesi mühim.

Umarim bu biraz yardimci olmustur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.