• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Harika domainli kadınlara özel site satılıktır.

metehan1907aks

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
150 Aydır Üye
istediğiniz fiyatı dm olarak atarmısınız

mysseer31

Yasakli Uye
Bilgiler
Reaksiyon
0
75 Aydır Üye
50 tl veririm istersen ustam

omerkardesler

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
127 Aydır Üye
Merhaba arkadaşlar,

Nişanlım için açtığım, sadece domaini bile iş yapılabilecek olan sitem satılıktır. Kendim zaten 1 sitemle uğraşıyorum, nişanlım çalışmaya başladığı için ilgilenememekte.Zaten düğüne sayılı günler kaldı.Boş durmasından sa satıyorum. Fiyat için lütfen teklif veriniz.

Site Adresim: markakadin.com
İstenilen Fiyat: Teklif Veriniz
Sitenin Aylık Getirisi: yok [Adsense hesabım var fakat bu sitede kullanmıyorum.]
Sitenin Kategorisi: Kadınlara Dair
Günlük Tekil Hit Sayısı: 20-40
Satışa Hosting Dahilmi?:Evet
Banlı Olduğu Sponsor:yok
Banlı Olduğu Arama Motoru:yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: evet (WOrdpress lisanslı tema)

İyi Forumlar
Hocam ne kadar istiyorsunuz?

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.