İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Harika100.net Scripti Hakkında

ZApToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu an hitlerim hergeçen gün artış gösterebilmekte & toplist kurmayı düşünüyorum.Sistem olarak harika100.net scriptine son günlerde rastlamaktayım.Scriptin yapımcısı elmasgunes'e ait yapım bilgilerini scripti kullanan yüksek bir kesimin copyright bilgilerini kendine göre modifiye etmesi & scriptin yapımcısı gibi kendini lanse etmesi son günlerde rastladığım durum oldu:) Scripti bende kullanmak istiyorum & bu copyright bilgileriyle ilgili bir modifiyem söz konusu olmayacak.Scripti belirtmiş olduğum şekilde kullanmak istesem, elmasgunes'in & başkalarının emeğine saygısızlık etmiş olurmuyum? yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

Saygı & Sevgiler ...

desperrado

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZApToR' Alıntı:
Şu an hitlerim hergeçen gün artış gösterebilmekte & toplist kurmayı düşünüyorum.Sistem olarak harika100.net scriptine son günlerde rastlamaktayım.Scriptin yapımcısı elmasgunes'e ait yapım bilgilerini scripti kullanan yüksek bir kesimin copyright bilgilerini kendine göre modifiye etmesi & scriptin yapımcısı gibi kendini lanse etmesi son günlerde rastladığım durum oldu:) Scripti bende kullanmak istiyorum & bu copyright bilgileriyle ilgili bir modifiyem söz konusu olmayacak.Scripti belirtmiş olduğum şekilde kullanmak istesem, elmasgunes'in & başkalarının emeğine saygısızlık etmiş olurmuyum? yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

Saygı & Sevgiler ...
İlk ağızdan cevap zınk diye geldi
Bunu sormamak bile lazım aslında

ZApToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten yasaklar herzaman var olur ama uyan olmaz sonuçta :) ben şuan bu scripti kullanan 5 siteyi kafadan söyleyebilirim ama deşifre etmeye hiç gerek yok.Ayrıca elden ele dolaşan & copyright bilgilerini her kullananın kafasına göre değiştirdiği bir durumda benim böyle erdemli bir soruda bulunmam yanlış oldu heralde ...

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
yoo çok yerinde oldu bence.En azından sormak nezaketinde buludun.Buda emeğe bir saygıdır.He kullanacanmı kullanmıcanmı sorusuna bence kullanacaksın.Ama yinede sorman büyük erdem.Zaten repide ondan vermişdim dikkat ettiysen : )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.