İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haxball Oynayan Var mı?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Yeni bir oyun keşfettim. İnternet üzerinden online oynanabilen bir oyun. Futbol oyunu. Çok basit bir sistemi var. Gerçek futbolcular oynamıyor, yalnızca yön tuşlarıyla topu hareket ettirip space tuşuyla da şut çekebiliyorsunuz. Teke tek, 2 ye 2, 3 e 3 ve daha da fazla kişiyle oynanabiliyor. Benim şimdilik hoşuma gitti. Aslında söylenecek çok fazla bir şey yok, çok basit bir şey zaten.

Eğer isteyen olursa İyinet turnuvası da yaparız :)

http://haxball.appspot.com/index.html

SoloStaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bende bi kaç gün önce görmüştüm saçma ama iyinet olarak oynarsak güzel muhabbetler makaralar yapabiliriz :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
O değilde şu üste bi satranç olsun nebiliyim okey olsun koyulsa online olarak oynardık iyinet olarak...Oluyomu öyle :D

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
FORUM İYİNET adıyla bir oda açtım, isteyenler gelsinler oynayalım :)

baştan söyliyim, ben de henüz çok yeniyim; kendi kaleme attığım golleri mazur görün hehe :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Allah Allah..büyük harflerle FORUM İYİNET yazıyor, hatta şu an benimkkinde en tepede.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
WebmasterTR adlı üyeyle iki el oynadık, ilkini 5-2 ben kazandım, ikincisini 5-4 kaybettim. Ama dostluk kazandı! :D

SoloStaR ile de oynadık ama skoru hatırlamıyorum :)

SoloStaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
valla en son ben kendi kaleme 2 gol atmiştim orda kalmışım :D noldu bende hatırlamıyorum ama yenildim :D ( yenilmemin sebebi bağlantıdan dolayı oyunun donmasiydi :p )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.