İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Hayal Değil Gerçek %100 Organik.Sitenize Günlük 1000 kişi Ziyaret Etme

MAHMUT_NADİM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Günlük Türkiyeden 1000 Tekil Organik Hitreklam yazım)

selamun alyküm arkadaşlar Sitenize günlük 1000 tekil hit gönderiyororuz.

Türkiye lokasyonlu günlük sitenize 1000 veya daha fazla kişi giricek ana sayfanızı inceleyerek ve 1 konuya girip çıkacak
giren kişiler %100 organik hit sizin bizim gibi kullanıcılar.......

Bunun gerçekmi yoksa yanılmamı olduğunu anlamak için aşağıda ispat siteler mevcuttur..

Tekrardan Not olar Söylüyorum hitler %100 organiktir.. sizin bizim gibi internet kullanıcıları ... ve dikkat ederseniz domain yaşları 1 ila 2 aylık. sadece islamiseviyorum.com 6 aylık site ve pr si 2 ye çıkmıştır..

ispat olarak Aşağıdaki Siteler... isterseniz Size canlı Canlı ispatta edebilirim.
Yalan Dolan Hile de Yok

www.bilginiz.net Sitede hiç Konu Olmadığı , site Boş Olduğu halde 2 hafta içerisinde alexsa trafiği 20 milyonlardan 786 binlere düştü halada düşmeye devam ediyor. türkiye trafiği siteyi ilk açtığımda 60 binlerdeydi şuan Git Gide Hala Düşmekte.1 hafta önce 9 binlere indiğini görmüştüm. ama şuan kaça düşmüştür onuda siz bakarak şaşırcaksınız...

www.islamiseviyorum.net bu siteyede gireceksiniz çok çok 6 ve ya 7 konu vardır. bu siteye hit göndermeye başladığımda, bu siteninde alexsası 2 milyonlardaydı. şuan bir hafta önce baktığımda 950 binlerdeydi türkiye trariğide 7 binlerde ve halada düşmeye devam ediyor.

www.islamiseviyorum.com bu site 6 aylık bir site. site boş bir site girince hiç konu olmadığını fark edeceksiniz. bu siteye hit göndermeye başladığımda 2 milyonun üstünde idi.şuan siz bakın nekadara indiğini. türkiye trafiği ise 17 binlerden en son baktığımda 7 binlere düşmüştü. şuan siz bakın kaça düştüğünü

www.uzmanegitimi.com bu sitede boş 2 günden beridir hit yolluyorum. 2 gün önce alexsası 3 buçuk milyon civarıydı. şuanda 2 buçuk milyona inmiş türkiye trafiği 40 binlerdeyken şuan 17 binlerde... şuan kaçbinlere düştü hiç bakmadım..

bu hızlı düşüşlerin sebebi %100 organik hit yani sizin bizim gibi kullanıcıların girmesi

artı sitelerimde footer kısmında dünya haritası hit sayacı var türkiyeye baktığınızda full giriş yıldızlarla çevrili olduğunu göreceksiniz. yabancı hit pek az giriyor.. gelen kişilerde türki vatandaşı..

eğer chorme tarayıcınızda alexsa eklentisi kurulu ise site değerlerini sizde görebilirsiniz.

FiYatlar ve Tetaylı Bilgi için 0544 202 14 44 numaralı telefonu araya bilirsiniz.. ( sitede telefon vermek uygunmu bilmiyorum. uygun değilse pm veya moderatör arkadaşlar tel numaramı silsin)

22.10.2012 bu tarihte Kampanya başlangıcı ilk 4 kişiye haftalık hit fiyatı 30 TL

DİP NOT BU İŞLEM ŞİMDİLİK SADECE WORDPREES Ve MYBB SİTERLER İÇİNDİR... YAKINDA JOOMLA, VE VB FORUM SİTELERİ İÇİNDE GERÇEKLEŞİCEKTİR

...........................................

EXTRA VEYA SADECE DEMO SİTELER İÇİN REKLAM VEREBİLİRSİNİZ GÜNLÜK 1000 Ve ÜZERİ FARKLI KİŞİLER REKLAMINIZI GÖRÜR

125x125 banner jpg gif fark etmez

250x300 banner .jpg - .gif banner farketmez

boy 60 genişlik 468 yani 60x468 banner gif veya jpg fark etmez..

Not: reklan banner afişleri her sitede boyları değişmektedir..

Aşağıda Yazılan Sitelerin Tümü Dahil (5 Site) Reklamınızı yayınlamak Artı Demo Sitelerde dahil Kampanya Fiyatımız Aylık 75 TL

Artı 5 Blog Sitemde 5 Site Tanıtım Makalesi....

Aşağıda demo Sitelerde Reklam örnekleri Bulunmaktadır..

[www.uzmanegitimi.com Sitesi için Örnek demo tema için Tıkla

www.bilginiz.net örnek Demo Site için Tıkla

www.wptema.bilginiz.net sitesi için örnek demo link için Tıkla

www.islamiseviyorum.com örnek demo tema Sitesi İçin Tıkla

www.islamiseviyorum.net örnek demo linki için Tıkla

Ayrıntılı Bilgi için PM istemeyin. Dönüş Yapılmayacaktır. Konu Zaten Ayrıntılı Anlatılmıştır.

Aklınıza Takılan Hususlarda 0544 202 1444 Nolu telefonumu Arayarak Bilgi Alabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.