İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hayal kirikligi

A

aynalitahir111

Misafir
onaylarsiniz ya da onaylamazsiniz. bu benim fikrim. ben buraya linkleri sadece kendim referrallardan para kazanmak icin degil, ayni zamanda sizlerin de para kazanmasi icin hazirladim. eger gercekten millet burada para kazanma amacindaysa birkac kisinin soru falan sormasini beklerdim en azindan. birakin bunu iyi veya kotu yorum yapan bile yok. iyi guzel keyfiniz bilir. ancak o zaman da ReferXchange tr.st garantipara oguzkaanaslan gibi birkac arkadasin disindakiler burada ne yapiyor anlayabilmis degilim.

mesela garanti para arkadasimiz cek bozdurmayla ilgili bi oneride bulunmus. 45 kisi bakmis kimse tekl kelime yazmamis.

forumlara cevap gorus oneri yazilmayacaksa bos yere ugrasmanin geregi yok herhalde. ilgilenip vakit harcamanin ne yarari var ozaman?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Tahir takma kafana bunları. Forumlara insanlar sadece tartışmak yada fikir alışverişinde bulunmak için gelmez, öğrenmek içinde gelirler. buda konuların neden cevapsız kaldığını açıklar sanırım. ben mesela bir şey merak ettiğimde yada o konuyla ilgili bir fikrim warsa cevap yazarım; çoğu konu warki sadece okurum ve bilmediğim bir şeyler içeriyorsa bilgi sahibi olmaya çalışırım. kısaca bunda sitem edecek hiç bir şey yok.

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
adım geçmiş... şimdi bana cevap hakkı doğar... ama sanırım hakkımda olumlu bir eleştiri yapılmış... teşekkür ederim aynalı tahir arkadaşım... zaman bol elimizden geldiği kadarıyla katkıda bulunmaya çalışıyoruz foruma... herkes yazsa fikirlerini gerçekten de çok güzel olur... ancak bu gibi istekler hep keşke keşke diye diye unutuluyor... :)

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim olumlu eleştiriniz için.

İstediğiniz zaman e-posta aracılığıyla da soru sorabilirsiniz. elimden geldiğince cevaplandırabilirim.

Forumlardaki herkesin iyiniyetle forumda olduğunu düşünmüyorum. ayrıca iki kelimelik cevabı bazen kendisine bir faydası olmayacağı düşüncesiyle esirgeyenler olabilir.
Ama, ben her zaman şuna inanmışımdır:

"iyi insanlar var dünyada ve ben iyi birisi olabilirsem benim karşıma da bu iyi insanlar çıkabilir."

sen de iyi bir insan olmaya devam et ve mutlaka insanlara hem bu forumda cevap vererek hem de başka şekillerde yardımcı olmaya çalış. Bunun sağladığı huzur yeter insana...

"Bir insan, hayatı boyunca, çok yaşlandığında geriye dönüp baktığında kendisini mutlu edecek ve yaşamış olmaktan pişmanlık duymayacağı şeyleri yapmalıdır."

Saygılar,

F

funcitytr

Misafir
Merhabalar ;

Aslında bir bakımdan haklısın diğer bakımdan değil...

Mesela ben 2 güne bir ancak girebiliyorum diyebilirim bu foruma. Çünkü zamanım fazla olmuyor. Hemen yeni başlıklara bakıp çıkıyorum. Hafta sonları cevap yazıyorum bazende hafta için boş olduğum zamanlar yazabiliyorum. Fazla zamanım olmadığında hemen genel olarak konuya bakıyorum ve cevap yazmadan çıkıyorum. Tabi benimde zamanım olsa ben de yazmak isterim. kendi sitemle bile uğraşamıyorum... anlamışsınızdır inşallah beni... o verdiğin listede olmayı bende isterdim. kısmet işte.. inşallah ilerde...

kolay gelsin...

G

garantipara

Misafir
sanırım benim de adım geçmiş.
haklısın asında. ama vakit bulamayanları da yadırgamamak lazım.
ben her zaman yardımlaşmadan ve birbirimize destek olmadan yanayım. ancak bu şekilde kazanabiliriz.
herkese saygılar

garantipara
http://www.garantipara.cjb.net

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamlar

uzun bir süre foruma gelmemiştim, yeni yeni tekrar girmeye başladım foruma. ben hergün geliyorum buraya ama başlıkları okuduktan sonra ya konular ile çok fazla ilgilenmediğim için yazacak birşey bulamıyorum. iyi güzel afferim size yazıpta başlıkları absürt şeylerlede doldurmak istemiyorum açıkçası. he, ama ilgilendiğim, bildiğim bir konu olursa ok, elimden geldiğince katkıda bulunuyorum. benim gibi olan yüzlerce insan var bu foruma üye olan.

muhabbetle

J

Jason

Misafir
benim zamanim yok abicim üstelik de yeniyim ama benim gibi olanlar bile iki kelime attirabilirler kanimca

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.