A
aynalitahir111
Misafir
onaylarsiniz ya da onaylamazsiniz. bu benim fikrim. ben buraya linkleri sadece kendim referrallardan para kazanmak icin degil, ayni zamanda sizlerin de para kazanmasi icin hazirladim. eger gercekten millet burada para kazanma amacindaysa birkac kisinin soru falan sormasini beklerdim en azindan. birakin bunu iyi veya kotu yorum yapan bile yok. iyi guzel keyfiniz bilir. ancak o zaman da ReferXchange tr.st garantipara oguzkaanaslan gibi birkac arkadasin disindakiler burada ne yapiyor anlayabilmis degilim.
mesela garanti para arkadasimiz cek bozdurmayla ilgili bi oneride bulunmus. 45 kisi bakmis kimse tekl kelime yazmamis.
forumlara cevap gorus oneri yazilmayacaksa bos yere ugrasmanin geregi yok herhalde. ilgilenip vakit harcamanin ne yarari var ozaman?
mesela garanti para arkadasimiz cek bozdurmayla ilgili bi oneride bulunmus. 45 kisi bakmis kimse tekl kelime yazmamis.
forumlara cevap gorus oneri yazilmayacaksa bos yere ugrasmanin geregi yok herhalde. ilgilenip vakit harcamanin ne yarari var ozaman?