- Reaction score
- 122
resmen hayalimdeki köpek orda yatıyo cinsini bilen varmı
bu kopekden cok kediye benziyor başlığı gormesem kedi diycektim
evt ilginç bi rengi var, ama olabilir. suratı sibirya veya husky yi andırıyor. belkide kırmadır...
yalnız, bu cinsi şahsen ben pek sevmiyorum. çünkü bunlar sahiplerini sahip bellemiyorlar. 9 yıl bu köpeğe bak, 9 yılın sonunda sokakta gezdirirken tasmasını açtığın anda koşar gider arkasına bile bakmaz. o derece duygusuz hayvandırlar
Yalnız battaniye süper 1010101010111011010111110
Açıkcası bende düşünüyordum fakat ,
yutulan Kedi ve Köpek tüylerinin yutulması sonucu Kist oluşabiliyor yıllar sonra bile, bu yüzden biraz soğumuştum almaya..
Kaç webmaster kendine bakabiliyorki köpeğede bakabilsin, onun ölü tüylerini temizleyebilsin
Kaç webmaster kendine bakabiliyorki köpeğede bakabilsin, onun ölü tüylerini temizleyebilsin
Vallahi eklemeyecektim ama dayanamadım ...
Buda benim köpeğimdi, adı Bady idi en son zinciriyle baglıyken arkadasım bune bee bişe yaramaz diyip sırtıma vurmusdu sonrasını arkadasım iyi biliyor zinciri kopardıgı gibi saldırdı tabi ben önüne gecince durmusdu... Ama artık o yok hırsızlar yüzünden öldü korumayı seven bir köpekti korurken öldü...
Millet hayalimdeki kadin diye baslik acar, biz hayalimizdeki köpek diye açıyoruz, iyice asosyal bir hal aldık.. sonumuz hayrola..