İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hayalimdeki köpek

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
211881faf4.jpg

resmen hayalimdeki köpek orda yatıyo cinsini bilen varmı :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Chordata şubesinin, Vertebrata alt şubesi mensubu olan Mammalia sınıfı üyelerinden, Eutheria alt sınıfı mensubu, Perissodactyla takımı canlısıdır.

Şaka yaptığımı düşünen varmı:)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
evet bende öyle düşündüm ama şimdiye kadar buna benzer hiç malamut veya sibirya kurdu yok:(

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bu kopekden cok kediye benziyor :D başlığı gormesem kedi diycektim :D

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
evt ilginç bi rengi var, ama olabilir. suratı sibirya veya husky yi andırıyor. belkide kırmadır...

yalnız, bu cinsi şahsen ben pek sevmiyorum. çünkü bunlar sahiplerini sahip bellemiyorlar. 9 yıl bu köpeğe bak, 9 yılın sonunda sokakta gezdirirken tasmasını açtığın anda koşar gider arkasına bile bakmaz. o derece duygusuz hayvandırlar :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimde hayalimde bir köpek var aslında ama aşka güveni kalmamış o yüzden elini uzatmıyor bir türlü...
Umarım denk gelirde okur burdan=D

Bu arada kurt çeşitlerine baktım ama rastlayamadım daha bakalım bulurum umarım. Ama ilginç kurt köpekleri varmış doğrusu... Bunlar evde bakılırmı orasıda tartışılır sanırım:S

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıkcası bende düşünüyordum fakat ,
yutulan Kedi ve Köpek tüylerinin yutulması sonucu Kist oluşabiliyor yıllar sonra bile, bu yüzden biraz soğumuştum almaya..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bu kopekden cok kediye benziyor :D başlığı gormesem kedi diycektim

evt ilginç bi rengi var, ama olabilir. suratı sibirya veya husky yi andırıyor. belkide kırmadır...

yalnız, bu cinsi şahsen ben pek sevmiyorum. çünkü bunlar sahiplerini sahip bellemiyorlar. 9 yıl bu köpeğe bak, 9 yılın sonunda sokakta gezdirirken tasmasını açtığın anda koşar gider arkasına bile bakmaz. o derece duygusuz hayvandırlar

kötü adamlar gibi hayallerimi yıkmayın:D

Yalnız battaniye süper 1010101010111011010111110

aslında battaniye ye bakıyodum http://www.thinkgeek.com/apparel/hoodies/574a/ köpekde ordaydı:D

Açıkcası bende düşünüyordum fakat ,
yutulan Kedi ve Köpek tüylerinin yutulması sonucu Kist oluşabiliyor yıllar sonra bile, bu yüzden biraz soğumuştum almaya..

onun için veterinetler tüysüz köpek almanı ve köpek tarağı diye bişey var onla 3-4 günde bir ölü tüylerini temizlemeni istiyolar ozaman sorun çıkmıyo

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Kaç webmaster kendine bakabiliyorki köpeğede bakabilsin, onun ölü tüylerini temizleyebilsin :D

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Vallahi eklemeyecektim ama dayanamadım ...

badyaz6.jpg

Buda benim köpeğimdi, adı Bady idi en son zinciriyle baglıyken arkadasım bune bee bişe yaramaz diyip sırtıma vurmusdu sonrasını arkadasım iyi biliyor :) zinciri kopardıgı gibi saldırdı tabi ben önüne gecince durmusdu... Ama artık o yok hırsızlar yüzünden öldü korumayı seven bir köpekti korurken öldü...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Millet hayalimdeki kadin diye baslik acar, biz hayalimizdeki köpek diye açıyoruz, iyice asosyal bir hal aldık.. sonumuz hayrola..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Vallahi eklemeyecektim ama dayanamadım ...

badyaz6.jpg

Buda benim köpeğimdi, adı Bady idi en son zinciriyle baglıyken arkadasım bune bee bişe yaramaz diyip sırtıma vurmusdu sonrasını arkadasım iyi biliyor zinciri kopardıgı gibi saldırdı tabi ben önüne gecince durmusdu... Ama artık o yok hırsızlar yüzünden öldü korumayı seven bir köpekti korurken öldü...

çok şirinmiş ama , öldüğüne üzüldüm.... işte bi o yanı acı ölünce yakınını kaybetmekten farkı yok:(

Millet hayalimdeki kadin diye baslik acar, biz hayalimizdeki köpek diye açıyoruz, iyice asosyal bir hal aldık.. sonumuz hayrola..

herkez kendinde olmayanı ister:D

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Evet sadık bir dostu ısırarak sevgisini gösterirdi :) neyse

Su bayan mevzusuna gelmek istiyorum. Bir tabir vardır "karı dırdırı" diye üzerine baska birsey söylemeye gerek varmı ? :D

(bu dırdır herkes için geçerli değildir)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.