İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hayran sayfası nasıl hızlı bi şekilde hayran toplanır?

illet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce hayran sayfası açtım kendime su an 2880 hayran war sayfada 2 hafta iiçinde 520 video 200 resim ve 150 yazı paylaştım fakat yükselme hızımı az buluyorum sizce daha çok video mu paylasmalıyım yoksa resim fotografmı yoksa sayfadaki kişilerler sohbet mi etmeyelim bildiginiz bilgileri paylaşırsanz mutlu olurum..

Cybokron

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
21
öyle zor toplarsın bir sayfanın yardımıyla toplarsın. videolarını büyük sayfalarda yayınlatmasını sağla. örneğin videox olabilir. videonun açıklamasına videoyu izlerken sol taraftaki beğen yazısına tıklayınız yazabilirsin.

Resimleri albüm şekilde paylaş ve açıklamalarına beğenin gibi yazılar yaz.

0nur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
sıkıntı zaten ilk bin ikibin kişide oluyor ondan sonra artması lazım artık

illet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cybokron teşekkürler verdigin bilgiler için 2 sorum olck birincisi saglam sayfalara videolarımı nasıl yayınlatabilirim yani msj fln atsam yayınlarlarmı sence? ikicisinde benim tamda anlam veremedigim konuya değinmişsin sayfa adminleri ikide biri online olanlar begnsn erkekler bgnsn fenerliler bgnsn fln die ndn yazı geçio hayranlar begenince hayran sayfasnn admininn bi çıkarı oluyomu ?

Bekq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cybokron teşekkürler verdigin bilgiler için 2 sorum olck birincisi saglam sayfalara videolarımı nasıl yayınlatabilirim yani msj fln atsam yayınlarlarmı sence? ikicisinde benim tamda anlam veremedigim konuya değinmişsin sayfa adminleri ikide biri online olanlar begnsn erkekler bgnsn fenerliler bgnsn fln die ndn yazı geçio hayranlar begenince hayran sayfasnn admininn bi çıkarı oluyomu ?

Para isteyebilirler yayınlamak için.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
beğenilenler, şöyle fayda getiriyor; illet şunu beğendi. illet şunu yaptı şeklindeki bağlantılarla üyenin arkadaşlarına ulaşılmaya çalışılıyr.

Akyıldız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
öyle zor toplarsın bir sayfanın yardımıyla toplarsın. videolarını büyük sayfalarda yayınlatmasını sağla. örneğin videox olabilir. videonun açıklamasına videoyu izlerken sol taraftaki beğen yazısına tıklayınız yazabilirsin.

Resimleri albüm şekilde paylaş ve açıklamalarına beğenin gibi yazılar yaz.

Basit yoluda var onun ama face fakecisini dahada çoğaltmamak için alenaid yazmayayım burada :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5