İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hazır script Editlenecek

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yorgunlukdan dolayı bir üst konu başlıgına bunu açmışım. Şimdi gördüm.özür dilerim. bir alt konuya taşınırsa iyi olacaktir.

arkadaşlar elime bir script geçti. yönetici panelli resim galerisi haber ekle gibi klasik birşey fakat bir gözden geçirilmesi gerek. site kurulu sadece ust kısım yok birde bir kaç blok eklenecek ceki düzen verilecek çok birşeyi yok. bana yardım edermisiniz.

ne kadar ücrete yaparsanız özel msj atarmısınız. saygılarımla.

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi biraz daha açayım konuyu..

sistem asp portal tarzında. yönetim panelinde resim galerisi, haber ekleme , ziyaretçi defteri , iletişim, maillist yönetimi gibi çalışmayan kısımlar düzeltilecek.

Resim galerisinde sag tuş yasagi eklenecek yani aktif olmayacak ki resimlere kaydet yazısı cıkmadan engellensin.
biraz görünümü editlenecek
birde yonetım paneline sayfa eklemek için html editor resim ekle tuşu gibi eklenecek kı lınkler sürekli guncellenebilsin.

bu kadar yani. çogu yeri çalışıyor sadece elden geçecek.

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sql açıklarıda kapanmalı script açık dolu sanırım biraz.

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asp den anlamadigim icin bilmiyorum aciklari oldugunu saniyorum cunku script yazilmis bir forumdan indirdim belediye scripti.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.