F
fenerli
Misafir
1 Aralık-30 Aralık 2005 tarihleri arasında en çok argo sözcük ekleyen 2 kişiye
(SONY E55 MP3 ÇALAR 128 MB) hediye.
www.argosozluk.com
(SONY E55 MP3 ÇALAR 128 MB) hediye.
www.argosozluk.com
katılımcıların güvenilirliği ile aynı, amaç daha fazla kişinin siteden haberdar olması olduğuna göre, tek bir e-mail adresini yazarak dünyanın dört bir yanından giriş yapılmasını istemiyoruz(içerik ekleyenin sabah istanbuldan, öğlen adanadan, akşam almanyadan eklemiş olması hoş değil, kısacası grup kurarak sömürme ihtimalini kimse düşünmesin)ibrahimkoknar' Alıntı:kampanyanın güvenirlilik oranı nedir kardeş
fenerli' Alıntı:katılımcıların güvenilirliği ile aynı, amaç daha fazla kişinin siteden haberdar olması olduğuna göre, tek bir e-mail adresini yazarak dünyanın dört bir yanından giriş yapılmasını istemiyoruz(içerik ekleyenin sabah istanbuldan, öğlen adanadan, akşam almanyadan eklemiş olması hoş değil, kısacası grup kurarak sömürme ihtimalini kimse düşünmesin)
- bu soruna cevap vermemin sebebi : seninde dediğin gibi sitene başlığı açtım, fakat bu kampanyadan haberimiz var şimdilik yayınlayamıyoruz mesajını almam ve açılan başlığın silinmesi.
fenerli' Alıntı:hafta sonları güncelleme yapacağız tahminden çok argo girişi oldu sebebi ise internetteki bazı sitelerdeki bilgilerin birçok kişi tarafından copy/paste yapılması (kelime hataları bile aynı) ayıklamak zor oluyor, aynı argo ifadeyi girenlerde tarih ve zaman bilgisine göre önce olan kabul ediliyor, gece 01.00 den sonra günlük olarak dataları alıp düzenleme yapıyoruz. Güncelleme yapıldıkcada en yüksek giriş sayılarını sitede bulabileceksiniz.
Dün argo sözlük, sourtimes.org a (ekşi sözlük) eklendikten sonra 1 saatlik zaman içerisinde ziyaretçi akını oldu denilebilir, dolayısı ile dün ve bugün eklenen argo ifade sayısı çok yükseldi.
ibrahimkoknar' Alıntı:yarışma bitti ama kazananlar açıklanmadı
NEDEN ACABA ?
öğrenebilirmiyiz...
ibrahimkoknar' Alıntı:16 gün oldu hala sonuçlandırmadın yarışma
yoksa bi 16 gün daha mı bekleyeceğiz
neyse canın saolsun
ibrahimkoknar' Alıntı:ifadelerimde bir gariplik yok
ama yine düzenlediğin kampanya için teşekkür ederim.
fenerli' Alıntı:En fazla argo yazanların kimler olduğunu ben bilmiyorum, sebebinide zaten bir önceki mesajımda yazdım, her projeyle tek tek ilgilenemiyorum. Çalışanlarla veya yapılan işlerle ilgili bir aksaklık veya şikayet olduğunda da muhakkak haberim olur.
neyse canın sağolsun yazıp birde göz kırpma sembolü koyarsanız tabiki bu ifadeden hoşlanmam.
göz kırpmak ifadesinin anlamınada bakabilirsiniz.
http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=g%F6z+k%FDrpmak&submit1=Ara