İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

heklendik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar bu nickleri tanıyan varmı ne alaka ya lan kaç gundur uğraşıyoruz gece gunduz adam 2 dk da herşeyi silmiş www.sevkihatun.com allahım ya kafayı yicem...
heked By T.H.T

DecaMeroN , Renegadealien , ir2 , Martyn , Traineryou

H

hibrahim

Misafir
hay allahım ya ne diyim ben onlara belalarını bulsunlar..

D

dursunbaba

Misafir
Konuyla ilgili ozel mesaj attim. Bir goz at umarim yardimci olur.

H

hibrahim

Misafir
dursunbaba saolasın dedin adrese giremedim ama sorunu sanırım anladım scriptin bi açığından bi dosya yuklenmiş ve dizinlerin görüntüklenmiş sanırım olay bu ben onları allaha havale ediyorum baişka birşey demiyorum...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tahribat eskiden kaliteliydi holy fln programcılığını yapıordu milleti avutuyordu ne güzel .. kafanı yorma hibrahim .. tr de 2 sene önce bitti bu işler . Çocukken uğraştık exploit miş cc lermiş vss ama tr de artık pek yapan yok.. yapan....larda sana denk gelmiş ..

H

hibrahim

Misafir
ya sorun o 12-13 yaşlarındaki bebeler değil şimdi burda küfüre başlıcam:) bunlara o bi dosyayı vernelerde sorun.. bi dosyayla herşey oluyo... tekrar kur herşeyi şimdi.. allahım ya...

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hibrahim' Alıntı:
ya sorun o 12-13 yaşlarındaki bebeler değil şimdi burda küfüre başlıcam:) bunlara o bi dosyayı vernelerde sorun.. bi dosyayla herşey oluyo... tekrar kur herşeyi şimdi.. allahım ya...
acep sen onlara napmişsinki sana öyle bi haraket çekmişler? Bunlarıda düşünmek gerekir, çoçuk moçuk laflar yetmez.. klasikleşmiş yani.

M

M@l@tyasporlu

Misafir
geçmiş olsun hibrahim... dediği gibi çağa çoluktur takma kafana... zaten adam olsa gider terörist sitelerle uraşır...

H

hibrahim

Misafir
abi ben ne yapıcam onlara ya geçti öyle aptal aptal sitelerle uğraştığımız gunler.. sende hemen evsahibini suçluyorsun hırsızın hiçmi suçu yok?

adam scriptin bi açıını biliomuş demekki upload açığı ordan bi dosya yollamışdosya da elimde aldım onuda ..

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dms' Alıntı:
Hic birsey yaptıgını zannetmiyorum. Aynende katılıyorum. Bu konuda biraz arastirma yaparsan bu tür olayları yapanlar 16 yasından ufak kisiler. Genel olarak yani.
absürt site diye yapmıs olabilirler. Onlara neymis. ? Sanki onların yakınlarının resimleri var sitede. Bir onceki mesajimda yazdigim gibi boylelerini daga kaldirip, resimlerini cekip o resimleri yayinlamak lazım. Ibret olsun Diye.
sözkonusu gençler absürta senden benden daha meraklılardır ve bu nedenle siteyi ele almalarına katılamıyorum... Çoçuk olduklarını bile bilmeden çoçuk diyorum, sanırım bunlar çoçuk değiller. Çünkü yaptıkları kolay iş değil. Bence olayın içinde olay var hiç kimse durup dururken bu işi yapmaz, bence.

ÇakarÇakmazÇakanÇakmak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Durup dururken bakarlar bi site, aa upload şeysi var şuna bi dosya sokuşturak, aaa yiyo getirin zehir3 ü atak siteye, oleyyy site bizde bi backup alak. Yaw bak absürtcuya ziliyom herşeyini ders olsun i...ye. Gibi bir dialog olabilir :D

H

hibrahim

Misafir
abi yaptıkları zor falan değil ver bana hazır bi scriptin olduğu bi siteni upload açığı da olsun 2 dk da sileyim herşeyini ya!!!!

H

hibrahim

Misafir
ÇakarÇakmazÇakanÇakmak' Alıntı:
Durup dururken bakarlar bi site, aa upload şeysi var şuna bi dosya sokuşturak, aaa yiyo getirin zehir3 ü atak siteye, oleyyy site bizde bi backup alak. Yaw bak absürtcuya ziliyom herşeyini ders olsun i...ye. Gibi bir dialog olabilir :D

aynen kardeşim:(

T

tahtakale

Misafir
geçmiş olsun, tahribatçılar bir süre ortada görükmezler :p
Yeteri kadar düşman kazandılar.

ÇakarÇakmazÇakanÇakmak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tahribat açıldığı anda kapanacak.... Bunu müttefiklerimize dayanarak söylüyorum ki çok çok çok büyük hazırlık yapıldı, herşey tamam dendi site yok ortada. Sıkıyosa açsınlar :D

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hibrahim geçmiş olsun valla FSO tehlikeli bişidir eger bir azık bulundumu gider.. site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.