Merhabalar arkadaşlar. Siteniz sürekli hekleniyorsa, daha önce heklendiyseniz, sitenizin güvenliğinden şüphe duyuyorsanız, siteniz güvenli yada daha güvenli olsun istiyorsanız doğru adrestesiniz!
Aşamalarımız şu şekilde gerçekleşiyor:
Web sitenizi PM ile alıyoruz, sitenin büyüklüğüne göre işin tahmini teslim tarihini belirliyoruz ve karşılıklı onaylamanın ardından işe başlıyoruz.
Verdiğimiz hizmetleri kısaca özetlememiz gerekirse;
+ Sitenizin genel güvenlik taraması
+ Yapılan güvenlik taramasının derinlemesine analizi
+ Açıklıkların tespit edilmesinin ardından giderilmesi / fixlenmesi
+ Hazır sistem kullanıyorsanız, ek olarak plugin ve sistemle özdeşleşmiş açıklıkların taranıp, tespit edilir ise fixlenmesi / giderilmesi
+ Temel hosting güvenliği
+ Temel web güvenliği
İşe yeni başladığım için bir fiyatlandırma düşünmedim. Her siteye özel fiyatlandırma düşünüyorum.
Fiyatlandırma, sitenin büyüklüğüne göre değişecektir. Kişiye ve siteye özel esnek fiyatlandırma seçenekleri düşünmekteyim. Yani her bütçeye uygun olacak.
Aşamalarımız şu şekilde gerçekleşiyor:
Web sitenizi PM ile alıyoruz, sitenin büyüklüğüne göre işin tahmini teslim tarihini belirliyoruz ve karşılıklı onaylamanın ardından işe başlıyoruz.
Verdiğimiz hizmetleri kısaca özetlememiz gerekirse;
+ Sitenizin genel güvenlik taraması
+ Yapılan güvenlik taramasının derinlemesine analizi
+ Açıklıkların tespit edilmesinin ardından giderilmesi / fixlenmesi
+ Hazır sistem kullanıyorsanız, ek olarak plugin ve sistemle özdeşleşmiş açıklıkların taranıp, tespit edilir ise fixlenmesi / giderilmesi
+ Temel hosting güvenliği
+ Temel web güvenliği
İşe yeni başladığım için bir fiyatlandırma düşünmedim. Her siteye özel fiyatlandırma düşünüyorum.
Fiyatlandırma, sitenin büyüklüğüne göre değişecektir. Kişiye ve siteye özel esnek fiyatlandırma seçenekleri düşünmekteyim. Yani her bütçeye uygun olacak.