Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,farzedelim birisi bir site hekledi ve bizim linkimizi oraya ekledi.Google bunu anlayınca bize ceza verecek.Böyle bir duruma uğramamak için ne yapmalıyız bilen arkadaş var mı?
Backlink kontrolü yapan siteler ve programlar mevcut, bunları kullanarak sitenize bağlantı verilen linkleri bulup kontrol edebilisiniz. Eğer heklink olarak gördüğünüz bağlantılar varsa bunları eposta ile google a bildirmeniz mümkün.
Backlink kontrolü yapan siteler ve programlar mevcut, bunları kullanarak sitenize bağlantı verilen linkleri bulup kontrol edebilisiniz. Eğer heklink olarak gördüğünüz bağlantılar varsa bunları eposta ile google a bildirmeniz mümkün.
Teşekkür ederim xman buldum bir site artık oradan kontrol edeceğim,google destek sayfalarında da Google Spam Sonuç Bildirim formu buldum buradan bize bildirebilirsiniz diyorlar
İki söylediğinize de evet
1-heklink yapanlar kesinlikle bedelini ödemeli
2-Çok rahatsız edici bir durum ve sitem şuan tam hazır değil sadece 2 sayfadan oluşuyor bende girmiyorum başkasıda girmiyor ama Google da ve Alexa2da sürekli üst sıralara çıkmaya devam ediyor,şüphelendim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.