İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

help

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sizlerden tabiii bilgisi olanlardan yardım istiyorum,Macromedia Could Fushion'la 20 günden fazla oldu çalışalı,demo sürümü bitti,şimdi elimde hiç kullanmadığım,demo cd'leri var,bunları yüklediğimde gne benden satın al yazısını karşıma çıkartıyor,daha önce flash ve fireworks'u da kurmuştum onlara da aynısını söylüyor,fakat freehand'ı kurdum sorun olmadan çalışıt,acaba dedim,yüklerken bu demoyla birlikte başka kod falan da mı yükletiyor ve 2. kez yüklenmeyi desteklemiyor,şimdi orijinal cd almaya kalksam 300-500 $ o kadar para vermek istemiyorum,işimde yarıda kaldı,bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım istiyorum,acaba format mı çeksem bilgisayara....

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Elindeki demo cdler kısıtlı kullanım süreleri olan programlardır. Aslında bu tarz şeylere karşıyım ama işin yarıda kaldığı için yardım ediyorum sana.

Windows 98 kullanıyorsan; programları sil, sonra başlat>çalıştır regedit yaz. Windows Registery Editör açıldığında ctrl+f tuşlarına bas, "macromedia" yaz, karşına çıkan tüm değerleri sil. Sonra bilgisayarı yeniden başlat. Açılırken F8 tuşuna bir süre bas, başlangıç menüsünden MS-DOS' u seç. Komut satırına scanreg yaz sonra da en eski tarihli (yanlız dikkat et bilgisayarı ilk kurduğun tarihtekini seçme yoksa tüm sürücülerin falan gider) kayıt girdisini seç ve yükle. Bilgisayarı açtığında programları yükleyebilirsin, herhangi bir sorun vermez.

Windows XP kullanıyorsan yine registery'e gir ve ilk adımda uyguladıklarını yap. Sonra "sistem geri yükleme" ile programları kurmadan önceki bir tarihe bilgisayarını geri yükle. Bilgisayarını yeniden başlattığında yine sorunsuzca programları yükleyebilirsin.

Kolay gelsin...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam dostum buna da teşekkür ettim,eğer müsaaden olursa bir şey daha sormak istiyorum,benim bilgisayar son günlerde kafayı iyice yedi,sınavlar için il dışındaydımibizim ufaklık orasını burasını karıştırmış malum internette var,şimdi bilgisayarı açarken en az 5 dak açılmasını bekliyorum,devamlı .exe uzantılı hatalar veriyor ve mouse daima aktif,en son orijinal norton antivirüsle tarattım gene aynı,açılırken ve kapanırken aynı.....Krmlxvum.exe vb uzantılı dosyalar.açıyor 5 dak boyunca açılan her pencereye tamam demekten bıktım,format çekmeyi düşünüyorum,bu arada ilk yardımında belirttiğin şeye gelince bu yazılımlar pahalı ne yapalım,öğrenmek için mecbur demolarla idare ediyoruz,orijinallerle çalışmaya kalksam ben ayda bin doların üzerinde para vermem lazım,o kadar parayı niye vereyim,kurslarda bile demolarla idare ediyoruz...selamlar

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba;
Eğer bilgisayarında windows 98 yüklü ise formatlaman en akıllıca yöntem olacaktır, kurulumu yaklaşık yarım saat sürüyor ve yapacağın herhangi bir işlemde en az bu kadar sürecektir. Hemde tamamiyle normale döneceği garanti değildir. Ancak formatlarsan ve hemen sonra tekrar bir virüs taramasından geçirirsen o zaman normale döner.

WindowsXP kullanıyorsan bios'tan boot device seçeneğini CD-ROM olarak ayarladıktan sonra WindowsXP cdsi ile bilgisayarını aç. Kurulum ekranı başlarken R tuşuna bas. Onar konsolu açıldığında yönetici parolası ile konsola gir ve " fixmbr C: " yaz. Bu c: sürücüsünde hasarlı mbr kısmını yada virüs veya dialer tarafından değiştirilmiş açılış dosyalarını eski haline getirir.

(NOT: Tüm bu işlemlerden önce önemli dosyalarını yedeklemeyi unutma, bazı virüsler yada activex dosyaları onboot seçeneğine göre ayarlıdır ve sisteminde yapacağın değişikler üzerine sistemine zarar verebilir.)

Kolay gelsin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.