İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Helping Dubai İle Ayda %120 - %150 Kazanç

cutter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba Arkadaşlar Bugün size 1 aydır üye olduğum ve ödeme talebinde bulunuğum Helping Dubai sitesini tanıtacağım.Bu sistem MMM Türkiye ile aynı panele sahip ve kullanması çok kolay.Heping Dubai 2016 Ocak ayında açılmış ve 3 aydır düzenli ödeme yapan bir sistem ve Dünya genelinde çok hızlı büyüyen bir sistem.Sisteme üye oluyoruz üye olduktan sonra banka hesabımız yani bitcoin adresimizi siteye ekliyoruz ve daha sonra yardım sağlıyoruz.

NASIL KAYIT OLUNUR

NAQgmP.png

NASIL YARDIM SAĞLANIR?

Sistemin ana ekranından buy meastro diyoruz yardım sağlayacağımız miktarı yazıyoruz tamamdır.Sistem burada bize 2 farklı seçenek sunuyor

1-20$ - 1500$ arasında yatırım yapanlar ayda %120
2-1510$ - 5000$ arasında yatırım yapanlar ayda %150 kazanıyor

WkOE4q.png

Yani bu sistemde 1500 dolara kadar sistemden paranızı 25 günde geri alıyorsunuz 1510 ve üstünde 20 günde geri alıyorsunuz paranızı günlük hesap olarak düşünürsek ise
1500 ve aşağı yatırımlarda günlük %4
1510 ve yukarısındaki yatırımlardan günlük %5 kazanıyorsunuz

EKSTRA KAZANÇ

Sistem sizi biri ile eşleştirdiği zaman 24 saat içinde ödemeyi yaparsanız %5 speed bonus kazanıyorsunuz

SİSTEMİN GENEL KURALLARI

1-Tek 1 mail adresi telefon numarası kullanılmak zorundadır
2-Yardım almak için yardım sağlama zorunluluğu vardır.
3-Para çekme talebiniz 24-48 saat içinde eşleşir ve eşleşen 48 saatte ödemek zorundadır
4-Ödeme yapacak kişi 48 saat sonra ödeme yapmayınca sistem sizi başka biri ile tekrar eşleşme yapar
5-Online chat bölümü 10:00-18:00 arasında açıktır
6-Para çekme limiti 20 $ - 2000$
7-İlk %10 kısım 24-48 saate eşleşir kalan %90 lık kısım 10-30 güne eşleşir (Bu sisteme fake girişleri önlemek için alınmış bir kuraldıır)
8-Günlük takip etmenizde fayda var.

Refli Link
Üye Olmak İçin Tıklayınız

Refsiz Link
Tıklayınız

ÖDEME KANIT

0n9bqW.png

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.