İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hepmuzik.com - komikalem.com ???

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
eger öyle diyorsa tamam ama haber verseydi iyi olurdu msn adresi bendede var ama offline sürekli

aslınd aaklımdan geçirmedim ama 2-3 gündür böyle olunca ve 2-3 gün haber gelmeyince nedne böyle oldu diye sorayımd edim.

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba kendisi msn listemdeki bir arkadaşım haber verdim bunu yazmamı rica etti.

"Dedicatedimde sorun var yeni dedicated siparişi verdim sitelerim 2 yada 3 gün kapalı kalacak. o süre içinde sponsora yönlendirdim komikalem.com u değil sadece hepmuzik.com u

isteleri yayına sokunca reklamlara devam edicem kapalı kalan sürede reklam yayınlanmadığı için yayınlanmayan süre reklam bitim tarihine eklenecektir."

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission eger para odediysen bunu sana tekrar takdim etmesi gerek cunku 2 ay sonra sana su andaki gonderdigi kadar user gonderemiycek ve site hit kaybetmis olucak, sen odemeyi gunluk tahmini user gelisine gore odemissin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.