Hiçde abartmıyorum, 4 sene önce dışbankı krize sokup satanlarda bu adamlardı, hangi işi doğru yapıyolarki, sabahleyin hürriyet.com da flash başlık fenerde deprem diyo, nooldu dedim bi tıkladım selçuğun sakatlığı 2-3 gün daha sürecekmiş depreme bak, her işleri katakulle bunların.
Hiçde abartmıyorum, 4 sene önce dışbankı krize sokup satanlarda bu adamlardı, hangi işi doğru yapıyolarki, sabahleyin hürriyet.com da flash başlık fenerde deprem diyo, nooldu dedim bi tıkladım selçuğun sakatlığı 2-3 gün daha sürecekmiş depreme bak, her işleri katakulle bunların.
Bu yazı taraflı gibi![]()
Ayrıca önemli olan ciro değil karlılıktır, kaldıki 60 milyon dolar ciroda çok bi rakam değil![]()
banka karlı olmasa 880 milyon avro ödemezdi fortis. gelişmekte olan bir pazar için 60 milyon dolar ciro ve eniyiler içinde yer almak çok önemli.
benimde arkadamda doğan holding olsa bende yaptığım siteleri büyütürüm sanki saçma sapan bir video yapmışlar birde. işleri iyi hoş güzel ama bu yaptıkları çok saçma olmuş.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.