Her ay 900 Adet makale alınacaktır.(detaylar konudadır)

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba;

Arkadaşlar 100 kelimesi 1 liradan makale yazacak 6 arkadaş ile anlaşılarak makale alımı yapılacaktır. Bu fiyatlar piyasanın biraz altındadır. Ancak toplu ve sürekli alımlar yapacağımız için fiyatlar bu kadardır. Lütfen bu fiyatlar üzerinden işlem yapabilecek arkadaşlar ulaşsın.

Ödeme ne zaman yapılacak?: Her ayın 13-15 ve 28-30u olmak üzere ayda iki kez ödeme yapılmaktadır.

Makale uzunlukları ne kadar olacak?: 300 ve 400 kelime olacak.
Makale konuları neler?: Tesettür ve tesettür giyim / Kurye ve kurye hizmetleri / Genel sağlık konuları ve saç-cilt sağlığı konuları?
Ödemeler nasıl yapılacak?: Banka EFT/Havalesi - Ptt para transferi - cepbank - Paypal

Bu çalışma için 6 arkadaş ile anlaşılacaktır. Anlaşılan bu 6 arkadaş ile sürekli olarak çalışılacak ve ödemeleri düzenli olarak yapılacaktır. Anlaştığımız arkadaşların günde en az 10 adet makale yazabilmesi gerekmektedir.

0
Onaylı Üye
Üye
Son durum nedir anlasıldı mı arayıs devam ediyor mu

0
Onaylı Üye
Üye
Merhabalar.
Yaklasik iki senedir coklu sitelerde blok editorlugu, makale yazarligi yapmaktayim. Uygun sartlarda sizinle calismak isterim

0
Onaylı Üye
Üye
Yaklaşık 4 yıldır makale yazarlığı yapıyorum. İnternette her geçen gün çoğalan blog, forum vb. sitelerin arttığı düşünülürse
herkesten farklı ve özgün içeriğe olan ihtiyaç her geçen gün ihtiyaç artmaktadır.
Google başta olmak üzere diğer arama motorlarının özgün içeriğe ne kadar önem
verdiğini eminim çok iyi bilirsiniz.Zaten bu yüzden açılan her sitenin özgün içeriklerle sistemli bir şekilde güncellenmesi gerekir ki daha fazla ziyaretçisi olabilsin.
Daha fazla ziyaretçi demek daha fazla reklam alabilmek demek ve bu da daha fazla kazanç demek. Bir sitenin içerdiği güncel bilgiler hatta güncel olan bu
içeriğin ne sıklıkla girildiğinin bile önemli olduğunu çoğu webmaster dile
getirmektedir.
Bu yüzden bu tanıtımı yapma gereği duydum.
İsteyen olursa referanslarım da vardır. Referans örnekleri için video :
https://yadi.sk/d/Bh5qB84adriUN

0
Onaylı Üye
Üye
Üzerinden bayağı süre geçti bu ilanın ancak herkesten özür diliyorum. İlanı verdikten sonra bir rahatsızlık geçirdim ve işlerle ilgilenemedim. Bu sebeple cevap veremedim hiç birçok başvuruya.

0
Onaylı Üye
Üye
deneyimli makale yazarıyım. fiyat benim için uygun. detaylarla ilgili pm alabilir miyim? isterseniz önceki makalelerimden örnekler de gönderebilirim.

Geri