- Reaction score
- 0

Her emek bir kazançtır. Çünkü kazanç emeğin mükafatıdır. "Emek harcayıpta kazanamadım" diyen olabileceğini sanmıyorum.
Sporcular, sanatçılar, berber, terzi, taksici, inşaat ustası, gazeteci, yazar v.b .Herkesin yaptığı bir iş ve emek vardır. Hangi iş, hangi sektörde olursa olsun herkes emeğinin karşılığını kazanç olarak alır. İnternet ortamının oluşturduğu kazanç imkanlarına değinecek olursak, para kazanmanızı sağlayacak pek çok yöntemler geliştirildi. Bunların içerisinde tümünden bahsetmeyeceğim ama, makale yazarak para kazanma yöntemine kısaca değineceğim. Enteresandır; birgün internetten makale yazarak para kazanılacağı 10-15 sene önce kimin aklına gelirdiki?
Öncelikle makale yazma işi kolay bir iş değildir. Dil ve yazım bilgisi gerektirdiği gibi, yazılacak konular ile ilgili alanda, bilimsel ve uzman bir bilgi seviysende olmak gereklidir. Bu kriterlere sahip olan kişiler, internette bazı makale yazarlarına ihtiyaç olan siteler tarafından aranmaktadır. Büyük paralar mı kazandırır? Artık bilemem. Herkesin ne kadar kazanmak istediği ve büyüklük ölçüsüne göre değişir. Sadece şunu söyleyebilirim. Ek gelirse ek gelir Yani 3 ila 10 TL arası makale başına ücret veriyorlar.
Makaleler 150 kelime ile sınırlı gibi olsada, siz daha fazla kelime kullandığınızda bu sizin kalitenizi ve kalıcılığınızı sürekli hake getirecektir. En minimal ölçü ile hesaplasak, günde 10 adet 3TLlik makale yazsanız, ayda 900TL para kazanırsınız. Öğrenci, ev hanımı, işçi, memur ve emekli .Ne iş yapıyorsanız yapın hiç farketmez. Sadece bir-iki saatlik boş vakitlerinizi değerlendirerek yazdığınız makaleler ile güzel bir ek gelir elde edebilirsiniz.
Makale yazmaktan anlamıyorsunuz ama, güzel bir kazanç yöntemi olduğunu düşünüyor ve sizde yapmak istiyorsunuz diyelim. Birazcık eğitim ile zor olduğunu düşündüğünüz bu iş, sizin için çok kolay bir hale gelebiliyor. Böyle bir iş yaparak para kazanmayı düşündüğünüzde, bununla ilgili bir siteden faydalanabilirsiniz. Buraya tıklayarak sitesinden daha geniş bilgi edinebilirsiniz.