İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

HER HESABA $0,06!!!

playboy20

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Meslektaşlarım!! Merhaba :)
Neobux'dan sonra güvendiğim tek ptc olan ve iyi de ödeme yapan kullanışlı ve güvenilir bir tıkla kazan sitesiyle sizlerin de kazanmanızı istiyorum!
Sistemin en güzel ve zevkli yanı ise; her ip için 3 hesap açımına izin veriyor!!!! yani kendi hesabınızın iki refi siz kendiniz olabiliyorsunuz site bunu legal sayıyor!! SİTEDEN ÖDEME ALMAK İÇİN YATIRIM YAPMAK GEREKİYOR!! YATIRIM YAPABİLİYOSANIZ BUYRUN REFSİZ LİNKE; AMA YOK AZICIK AŞIM AĞRISIZ BAŞIM DİYORSANIZ;refim olmak tek yapmanız gereken!!!Refimle üye olanlara pazartesi ve cuma günleri bana kazandırdıklarının yarısını geri gönderiyorum.Biz sana nekadar kazandırdık nerden bilelim diyebilirsiniz; ref isminiz gözüküyor,dilerseniz ödemeyle birlikte kaç tıkınız olduğu ve nekadar kazandırdğınızı gösteren statı sizlere göndereceğim.
Şimdi kararı siz verin; 3 hesabı da benim refim yaparsanız, bi hesap günlük 0,06 kazanabiliyor x 3 =0.18 !!!
Refimden üye olanlar bu forumdaki nickleri ile üye olursa daha açık olur.
tıklarını yapanlar ödemelerini nezamana istediklerini ve bütün üyelik isimlerini yazarak ve paypal adresini ekleyerek pm atsın

=>Reklamlar Türkiye saatine göre 18:00 da yenileniyor.
=>3 hesabı da refim olan arkadaşlar, cuma günü gün içerisinde paypal adreslerini ve 3 üye adını da yazarak pm atsınlar.stat görüntümü(ne kadar tıklayıp nekadar kazandırdığımı) görmek istiyorum diyenler,bunu da ayrıca belirtsinler.
=>Şimdilik ref sayısı 100 ile sınırlıdır.Bu sınıra yaklaşıldığında ve ref alma dolduğunda bilgilendirme yapılacaktır.
=>Ref silme gibi durumlarda oluşan boşluklar da yine bu forumda bilgilendirilicektir.

(Üst üste 5 gün tıklama yapmayan üyeler reflerim arasından çıkarılacaktır.Bu forumda yayınlanacaktır.)
(Yakın zamanda ultimate üyelik alınacak; böylece kazancınız ve kazancım daha da artırılacaktır!!!!)

Refsiz Lİnk

Refli Link(Bu linkten refim olarak üye olabilirsiniz)

Ekleme: ÜYE ALIMI SONA ERMİŞTİR!!!

playboy20

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
2 gündür öyleydi dostum.bugün ödememizi aldık.adamların sisteminde sıkıntı oluşmuş.

fah01

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tmdır dostum site de sorun olmuş qaliba şimdi site saqlam

erkanunal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam bununda bot u falan yokmu otomatik tiklayacak ??

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.