İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

*Her Türlü Konuda Özgün Makale Satışı*

tolgahanuzun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar

Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisiyim.Belli bir birikimim olduğu ve imkanım olduğu için makale yazıyorum.Geçenlerde 1 arkadaşa 2 tane Teknoloji ile ilgili makale yazdım ve beğendi.Bu beni boş zamanlarımda makale yazmaya teşvik etti. Kaldığım odada 1 arkadaş ile kalmaktayım ve boş zamanlarımızda makale yazmaya karar verdik.Ortaya belirli konularda bir şablon çıkardık.

• Teknoloji(Özellikle Akıllı telefonlar ile ilgili)
  • Güncel Haberler
  • Spor Gündemi
  • SEO İle ilgili bilgiler
  • Webmaster
  • TANITIM yazıları

Önemsediğimiz Faktörler ve Aldığımız önlemler
  • Yazım kurallarına dikkat ediyoruz.
  • Önceden araştırma yapmadan konu hazırlamıyoruz.
  • Özgünlük olarak %100 garanti sunuyoruz.
  • Birbirimizin yazdığı makaleleri denetliyor 2 kez baştan aşağı okuyoruz.

Ücretlendirme
  • 100-150 kelime ==> 1.00 TL
  • 150-200 kelime ==> 1.50 TL
  • 200-250 kelime ==> 2.00 TL

Ödeme Seçenekleri
  • Paypal
  • Misli
  • Bilyoner

NOT:Arkadaşlar lütfen ben 5 Teknoloji makalesi istiyorum dedikten sonra seçtiğim başlıkları eleştirmeyin.Siz bana ya başlıkları verin ya da konuları daraltın ki (android,Samsung,Akıllı telefonlar vs..) yapacağımız iş bir şeye benzesin..

Referanslar(r10)

istediğim kategoride çok güzel bir makaleyi hızlıca teslim etti arkadaş, öyleki makaleye ait birde resim eklemiş sağolsun ;) Makele içeriği oldukça kaliteli, denemenizi tavsiye ederim.
teşekkürler, kaliteli makale arkdaşım.
makale alındı gayet başarılı
Makaleleri çok güzel yazıyor.Tavsiye ederim.
10 makale alındı.özgün.teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5