İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Her Türlü Logo Tasarlanır

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşın sitesi açık olmadığı için arkadaşa sordum,tasarımına uygun bir logo olması için,
bu arada logoda renklerin uyumluluğundan ziyade sadelik ve akılda kalıcılık önemlidir..

Takma adı grafix olan sensin tabii ahkam kesmek istemem ancak.Renk uyumu tüm tasarımlarda önemlidir.İllaki ilk sırada değildir sadelik akılda kalıcılık daha önemli olabilir.Ama işin doğrusu o yönleri çok kalite gelmediğinden renklerine dikkat çektim.
Kızmaca yok :) Zaten sizde paraya göre yaptığınızı söylemişsiniz daha iiyileride vardır mutlaka.Başarılar..

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

bu nasıl? Okulumuzun makina müh. bölümü için yapmıştık.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok hoş olmuş "M"nin bir ucundan takılan kama, makine işlerini çağrıştırıyor ,Ayrıca M bir yaya benzetilmeye çalışılmış hoş bir çalışma fikir güzel,fakat M nin ortasındaki ney onu bir türlü çıkaramadım:)

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) oda üniden fabrikaya geçişi anlatıyor yani hem geçiş manasında hemde sondaki bacayla beraber fabrika oluyor.
Dostum ben bu logonun kompozisyon şeklinde olması için çok çalıştım ama şunu artık çok iyi biliyorum.
yapmaktan ziyadesi satmak.Daha hiç logo satmadım.Ucuz olacak anlaşılan ancak içimize sinmeyen birşeyi nasıl satacaz bu bizim reklamımız.Ben bunun içinden çıkabilmiş değilim.
Aynı şey program ve site yapımı içinde geçerli.
Siz belliki bunu başarabilenlerdensiniz bunun içinde ayrıca tebrik ederim.

Son olarak o logoda bir A bir M bir Ü bir i vs vs var :D
A.Ü. Makina Müh.

saygılar..

O

OSX

Misafir
ya arkadaslar gülmekten yerlere yatırdınız beni bi ara yatığım logoları toplarsam sizlere ders vermek isterim :)

bari olmadı bi dansöz bulun m harfi üzerinde oynasın ordanda bi tarafındanda m çıkarsın yapmayın komik olmayın profesyonel işler çıkartın biraz profesyonel :)

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım senin sorunun da bu..Kırmızıyı böylemi aldın ?
Logo amblem tamamen göze hoş gelme meselesi sana hoş gelmeyebilir.Senin yaptıkların dünyaca kabul görmüş değillerdir herhalde.Senin gibi birisi çıkıp a şuna bak ne komik adamsın derse kabul edip komedyenliğe başlamazsın herhalde.

+ benim asıl işim grafik değil ama gerektiğinde ortaya çıkardığım işler beğenilir.Sanırım önemli olanda bu.

Dünyada hiçkimse herhangi bir konuda KİBİR edecek kadar büyüyemez büyük iş yapamaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5