İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

her türlü sistem kurulur [sadece 1$]

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
php web scriptleri, forum,blog kurulur [sadece 1$]

Her türlü forum sistemi, php scriptleri, blog kurarım arkadaşlar. paypala 1$ sadece.. kurup teslim ederim.. Kuramadıklarınız için felan :)

thescq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben exchange server kurdurmak ıstıyorum mumkunse 64bit üstüne bir de active directory PPS ve SSI lerde sorun var bu konuda da yardımcı olursan 2 $ verırım eger bır de NNS Backup kurarsan exc üstüne 3 $ daha verırım

PuLLuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben exchange server kurdurmak ıstıyorum mumkunse 64bit üstüne bir de active directory PPS ve SSI lerde sorun var bu konuda da yardımcı olursan 2 $ verırım eger bır de NNS Backup kurarsan exc üstüne 3 $ daha verırım
:)
Güzel Bir Talep arkadaşının.

Benımde NNS Backup ihtiyacım var ben 5$ verebilirim.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben site anlamında demiştim gerçi sizde aynı anlamda demişsiniz bir nevide server kurulumunu bilmiyorum.

site, forum, script vs. kurulumu. hatta site içeriğinizi verin ona göre script bile kurarım 5$ karşılığında.

yoksa sizin dedikleriniz beni aşar :) bende o bilgi oLsa internet hizmetlerinden bi firmada çalışıyor olurdum :)

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben site anlamında demiştim gerçi sizde aynı anlamda demişsiniz bir nevide server kurulumunu bilmiyorum.

site, forum, script vs. kurulumu. hatta site içeriğinizi verin ona göre script bile kurarım 5$ karşılığında.

yoksa sizin dedikleriniz beni aşar :) bende o bilgi oLsa internet hizmetlerinden bi firmada çalışıyor olurdum :)

her türlü sistem demek yerine script deseydin ve dahada detaya inseydin daha anlaşılır olurdu kimsede üzerine gelmezdi + bence her türlü deme kurulumunda tecrübeli olduğun scriptleri yaz şimdi biri sana gelip awbs kur dese ne yapacaksın?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
haklısın o konuda. php web scriptleri, forum(tüm forum sistemleri), blog kurabilirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.