Efendim merhabalar...
Bugün gün boyu üzerinde düşündüğüm bir konu hakkında yazacaktım ancak ne yazacağımı unuttum.
O yüzden yazamıyorum.
İlerde hatırlarsam düzenleyip, o çok önemli konuyu burada paylaşacağım ve si de beni paraya boğacaksınız filan falan.
Neyse, bu önemli konunun farkındaymış, ne olduğunu biliyormuş gibi yazılar yazarsanız, sonraki zamanlarda skıntıya düşmezsiniz. Yoksa yazılan konuyla alakasız yazmış, önemli bir makaleye ren geyiklerini doldurmuş olursunuz. Bu da benim asil yazıma karşı bir hakaret olur. Böyle bir küstahlığı yapmak istemezsiniz heralde!?
Neyse efendim; böyleyken böyle...
Yorumlarınızı bekliyorum.
Eklemedir koca konak eklemeee:
örneklemeler şöyle olmasın
- harika yazı olmuş
- mükemmel bir makale
- hiç böylesi aklıma gelmemişti
- forumda bilgi 10peep gücündedir
- forumda böyle makale yok
- hangi çubuklardan bedava dondurma çıkıyordu?
- yazılarının devamını bekleriz ..
gibi saçma yorumlar gelmesin. neyin ne olduğunu biliyoruz, kalitemiz ortada zaten.
Bugün gün boyu üzerinde düşündüğüm bir konu hakkında yazacaktım ancak ne yazacağımı unuttum.
O yüzden yazamıyorum.
İlerde hatırlarsam düzenleyip, o çok önemli konuyu burada paylaşacağım ve si de beni paraya boğacaksınız filan falan.
Neyse, bu önemli konunun farkındaymış, ne olduğunu biliyormuş gibi yazılar yazarsanız, sonraki zamanlarda skıntıya düşmezsiniz. Yoksa yazılan konuyla alakasız yazmış, önemli bir makaleye ren geyiklerini doldurmuş olursunuz. Bu da benim asil yazıma karşı bir hakaret olur. Böyle bir küstahlığı yapmak istemezsiniz heralde!?
Neyse efendim; böyleyken böyle...
Yorumlarınızı bekliyorum.
Eklemedir koca konak eklemeee:
örneklemeler şöyle olmasın
- harika yazı olmuş
- mükemmel bir makale
- hiç böylesi aklıma gelmemişti
- forumda bilgi 10peep gücündedir
- forumda böyle makale yok
- hangi çubuklardan bedava dondurma çıkıyordu?
- yazılarının devamını bekleriz ..
gibi saçma yorumlar gelmesin. neyin ne olduğunu biliyoruz, kalitemiz ortada zaten.