İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkes Görüş Yazarsa Sevinirim

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkes konuşmuş mp3 sitesı oalrak bende konuşayım,
dazlak.com la 1 yıl once girdım en başlarda diğer mp3 sittlerının lınkını atıyordum ancak o sitelerın sahıplerı mail attıkca sitemden kendı lınklerını kaldırdım çunku sonucda emek vermış adam para vermış bw harıcıyor bu yuzden kaldırdım, şu anda genelde yabancı mp3 ve klip uzerıne ağırlık verdım diğer verdiğim turkce mp3 linkleri ise unıversıte veya amator işlerle uğraşan kişilerın kullanıma açtığı mp3 ler,
v açıkca soyluyorum turkıyede ınternetten reklam alrak para kazanabileceğiniz ender sektorlerden bırısı mp3 kategorisi,
Devildance classmp3 le çok guzel bi giriş yapmıştın nete hitlerin çok iyiydı, umarım yenıden başlarsın yayına, uslanamz ustad yılalrdır takıp ederım senı ancak yanlış anlama senın siyeelrın hıtlerı ıyı ama bence iyi bir script bulmalsın :)
(bu arada siteler.net ın senın olduğunu bılmıyordum gerçekden çok ıyı hıt yolluyor başarılı br site)
Bu arada şunu soylemek istiyorum eğer ben bugun gunde 4500 - 5000 arası hit alabiliyorsam buun e nbuyuk nedenı uyeşık olmaması tıkla ındır mantığı ile çalışmak her zaman kardır...
artık kımse uyelıkle tıkla mala uğraşmıyor
Saygılar...

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle 3000 mp3ü nereye atıyorsun diyen arkadaş 1 dedicated kiralarsan 500 gb alan 50tb bw ki ayda 300 dolar kazanan biri için zor birşey değil bu bir mp3üde 5mb dan saysan(maximumu söylüyorum) 5*3000 =kaç yapar?15 gb sanırım? 500 gb lık alana sanırım bunun 30 katı atılabilir yani video klip veya sahne arkası performanslar olabilir. 3000 mp3 atmam 2056adsl le çok uzun sürmez sanırım neyse sonuç olarak bende siteyi açalı 10 gün oldu dün tekil 3000 di. Tabi bunun en büyük sebebi üyeliksiz ve sınırsız mp3 sağlamamdır. Zaten bende kimseye şu anda paralı yapsam demedim arkadaşlar eğer çok geniş bir arşiv ve profesyonel bir tanıtım yapılırsa dedim. Yani site böyle kalmayacak reklamı yapılacak hatta google da yapılacak para harcanacak bu işi ben çok ciddi düşünüyorum ve o aşamaya geldiğimde ortak olacak insanlar arıyorum...

M

malatyasporlu

Misafir
sanırım şunu belirtmek gerekli mp3 sitesi yapacaksan paralı yapacaksın fakat paralı mp3ede kimse abone falan olmaz fakat mp3 siteleri için tek kurtuluş yol bu mp3 siteleri maalesef reklam alamıyor... tekili ne olursa olsun ancak böyle kendi aramızda forumlarda falan bulabiliyoruz reklam mp3 sitesinin tekili ne olursa olsun reklam dünyası mp3 sitelerine kapalı... zeynelin tekili örneğin 5000+ ama mp3kaydette öyle insan mp3 sitesine kuşkuyla yaklaşıyor bunun için eğer paralı üye bulabilirsen hemen durma yap.. ama paralı üye buacağnı zannetmmiyorum...

M

malatyasporlu

Misafir
dazlakcom' Alıntı:
alican alakası yok arkadaşım, kanıtlamama gerek yok ama ıllakı bışıler kantıla dıyorsan buyur vereyım butun sıtelerınkı nı

http://www.muziktr.net/mp3bebebe/
kullanıcı adı : muziktr.com
şifre : cansu

şifreler: battaniye.net

http://www.battaniye.net/mp3depo/Yerlimp3_2/
http://www.battaniye.net/mp3depo/Yerlimp3_3/

bunları yayınlıyorum çunku artık bılmeyen kalmadı hepsı ajans oldu bu adreslerın,her forumda rastlıyorsunuz...

şimdi şeytan diyo şunlarla 10 dakkada bir mp3 sitesi yap ne host ne bw :) :) ama başkasının bwsiyle gelen para boğazımda kalır :) :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu' Alıntı:
sanırım şunu belirtmek gerekli mp3 sitesi yapacaksan paralı yapacaksın fakat paralı mp3ede kimse abone falan olmaz fakat mp3 siteleri için tek kurtuluş yol bu mp3 siteleri maalesef reklam alamıyor... tekili ne olursa olsun ancak böyle kendi aramızda forumlarda falan bulabiliyoruz reklam mp3 sitesinin tekili ne olursa olsun reklam dünyası mp3 sitelerine kapalı... zeynelin tekili örneğin 5000+ ama mp3kaydette öyle insan mp3 sitesine kuşkuyla yaklaşıyor bunun için eğer paralı üye bulabilirsen hemen durma yap.. ama paralı üye buacağnı zannetmmiyorum...
Mp3 sitelerı neden reklam alamıyormuş anlamadım, bence mp3 sitelerı ıle alaksı yo kalıte hizmet içerik ve profesyonelıkle alaksı var...

ben dazlak.co mda hiç bir click veya yabancı sponsor kullanmıyorum şuanda
pop up alanım 15 ocak 2005 e kadar dolu
180 * 80 alanım mart 2005 e kadar dolu
468 * 60 banner zamanıda 1 ınde bıtıyor...

ve gayet iyi kazanıyorum, kalıteden tavız vermedıkce herkes kazanır sıradan bır sıteyle pek şansın yok zaten kendım ovmek için soylemıyorum ben belkı burada boyle yazılar uyazıyorum ama reklam ve site il ilgili her konuda profesyone ldavranmaya çalışıyorum, her atılan maile cevap verıyorum reklam için adama aıl order çekıyorum vs...
bu şekılde kım kıme davranırsa devamlı kazanır...
Saaygılar

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet kazandırmıyor diye birşey yok merak etme mp3 siteleri iyi kazandırıyor :) Tahmin edemeyeceğin kadar..

M

malatyasporlu

Misafir
benim hiç mp3 sitem olmadı :) :) ama bu linklerlede 1 saatimi almaz :)

ama mp3 sitesi çekilecek çile değil sürekli yenilemek lazım insan ona nasıl bw yetiştirecek ?

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Parayı gözden çıkaracaksın tutana kadar tuttuktan sonra zaten emeğinin karşılığını alırsın. Mp3lere link verirsen işin zor dışardan link vererek yaparsan çok güncellemen gerekir. Dene istersen benden link vermeyi sadece bana hit kazandırmış olursun..

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mail order;
reklma vermek istiyorlar bende onalra mail le sozleşme yolluyorum onlarda bana alttakı bılgılerı doldurup reklma vermıyı yukardak ışartlara uyarak kabul edıyoruz dıyor bana gerı yolluyor olay bu; bu sayede reklam suresınce hiç bir pürüz yaşanmıyor :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne alakası var alıcan ben hep dışardan lınk verıyorum nemlı olan buyuk sitelerın lınkını vermemek benım kullandığım lınlerı çoğu amator bazda yapılmış sitelerın lınklerıdır veya buyuk unıv. siteelrın kullandığı serverlardakı yabancı mp3 adına elimde bınlerce link var yayınlarız bı ara herke kullanır soru ndeğil :D

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende eskiden bu sınıfa giriyordum malesef 1200 tekil vardı sitenin 12gb bw gidiyordu günde noluyoruz diyordum şimdi 3500 e 8 gb gidiyor :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.