İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkese 100 kontör

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hem Turkcell'in size özel kampanyalarından ve servislerinden herkesten önce haberdar olmak, hem de 100 kontör/dakika ücretsiz konuşma kazanmak ister misiniz

Hediye kontör ya da dakika kazanmak için yapmanız gereken sadece Turkcell hattınızla ve e-posta adresinizle Turkcell e-bültene üye olmak. Üstelik Turkcell e-bültene üyelik ücretsizdir.

Kampanyamızdan Turkcell e-bülten'e daha önce kayıt olmuş müşterilerimiz e-posta adresleri ve bilgilerini güncelleyerek de yararlanabilirler.

Turkcell e-bülten'e üye olduktan sonra ilgilendiğiniz alanlarda size düzenli olarak göndereceğimiz haberlerle kampanya ve fırsatlarımızdan herkesten önce haberdar olacaksınız.

Kampanyaya e-posta adresini bırakan ya da kayıtlı e-posta adresiniz güncelleyen bireysel hatlı tüm Turkcell'liler katılabilir.
Kampanyaya aynı GSM numarası ve eposta adresiyle sadece bir kez katılınabilir.
Kampanyaya katılıp e-posta adresini bırakan ya da güncelleyen Hazır Kart'lı Turkcell müşterilerimiz 100 kontör, faturalı hat kullanan müşterilerimiz de 100 dakika kazanacaktır. Kazanılan dakika ve kontörleri SüperŞifreleriyle Online İşlem'e girerek hatlarına yükleyebileceklerdir.
Kazanılan hediye kontör/dakikalar sadece Turkcell içi konuşmalar için geçerlidir.
Kampanyayla kazanılan hediye dakika ve kontörler 24 saatlik kullanım içindir. Hediye kontör/dakikalar Online İşlem üzerinden kampanyanızı aktif hale getirdiğiniz günün gece yarısına kadar (23:59'a kadar) geçerli olacaktır. Kampanya 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/ebulteneuyeolun#

Online işlemde bulunan süpriz kutusundan dilediğiniz zaman 100 kontörü aktif edebilirisiniz

X

Xman

Misafir
Hiç tavsiye etmem sakın bulaşmayın 100 kontör için başınızı ağrıtmayın, ben zamanında başvurdum ceb,me günde 10 kere mesaj posta kutuma 50 tane spam geliyor, türkcell tüm firmalarala paylaşıyor bu bilgileri, don reklamı bile geldi cebime :(

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Kullanacaktım ama kontörlerin 24 saatle sınırlı olması nedeniyle kullanmaktan vazgeçtim.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
teşekkürler ben kayıt oldum.

riad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bu tür şeylere bulaşmayın derim. turkcellin bir karı olmasa bu kampayayı yapmaz muhakkak 100 kontörün daha fazlasını sizden alıyordur..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.