İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkese Bedava 2 GB Taşınabilir Bellek:D

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ben kullanıyorum hepinizede anlatayım dedim,
Öncelikle buraya tıklayıp yaklaşık 120 kblik dosyayı indirin(ben taradım virüs yok siz genede tedbiri elden bırakmayın)! İndirme işleminden sonra programı açın ve kurun. Program kurulduktan sonra bilgisayarımın içinde yeni bir hdd görünecek gmail drive diye. Onu açmak için tıklayın. size gmail hesap adınızı ve şifrenizi soracak sonra login olacak. Bu kadar basit. Yeni taşınabilir belleğiniz hayırlı olsun. Ayrıca önemli dosyaların yedeği için ideal. Eğer ilk kurulumda login sorunu olursa denetim masasından silin ve tekrar kurun düzelir. Program kendini sağ tıklayınca açılan göndere ekliyor. Direk bir dosayaya sağ tıklayıp gönder gmail drive diyebiliyorsunuz. Bence ilk önce gmail drive ı kendinize gönderin. Başka bilgisayarlarada yüklemeniz gerekebilir!
Çalışma prensibi kısaca kendi kendine e-mail atmak ve gönderdiğiniz e-maile upload ettiğiniz dosyayı attach ediyor. Deneme için 1 kere dosya gönderin, sonra e-mail adresinize bakın, kendinize (me) e-mail atmış oluyorsunuz ama çok kullanışlı. Bu program için kullanmıyacağız bi gmail adresi daha iyi olur!

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önemli diil! insan bi şey yapamayınca bari elimde olanları dağıtım diyo.

S

Skeleton

Misafir
ben de elle tutulan bir şey sandım, şu flashdisklerden :)

ilk sürümünde bayağı bir sorun yaşamıştım bu programın eğer düzeltmişlerse yararlı bir program.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Keşke elle tutulan olsa. Ama gmailin makinalarınada elle tutablilirh. hahamuhaha:D

S

Simpson

Misafir
senin kafa iyi çalışıyor gel beraber çalışalım bana %25 ver :) helal olsun sana

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sağolasın.
Peki bunların http ile download ettirebileceğimiz adresleri yok mudur?

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bence özel bilgilerinizi atmayın içine sonucta google amca indexliyodur bunları :p

GuvenliHosting

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunlar1 pc'den direkte indirebilirsiniz
veya
gmail.com adresinden login olarak mailden gelmi_ dosya gibide download edebilirsiniz...

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eyvallah. hizmetler devam edecek...:D Yakında herşeyi sınırsız hosting verecem hemde bedava :D hehe

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bunu 8 aydır kullanıyorum gayet güzel bir şey. bir sorunda yaşamadım şimdiye kadar:))

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunun ılk cıktıgı zaman berbattı cok hata vardı 7-8 ay oncesı bakalım sımdı ne halde

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5