İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkese iyi geceler..

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
günaydın millet denize gidelim kampa gidelim kamp yapalım ormana gidelim piknik yapalım

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Akşam olsada gitsek..

Sabah saat 9 da uyandım. kahvaltımı yaptım, sitelere bir baktım.

Şuan bakıyorum da saat 11 olmuş. Öğlen ve güzellik uykusunu bir arada çıkarma vakti gelmiş. Ben yatıyorum.

Söylemeyi unuttum. Birde tuvalete gidicem...

:D

Sanki şu her yaptığını bir birine haber veren manyak sevgililer gibiyiz. Her yaptığımızı birbirimize haber veriyoruz...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Sabah saat 9 da uyandım. kahvaltımı yaptım, sitelere bir baktım.

Şuan bakıyorum da saat 11 olmuş. Öğlen ve güzellik uykusunu bir arada çıkarma vakti gelmiş. Ben yatıyorum.

Söylemeyi unuttum. Birde tuvalete gidicem...

:D

Sanki şu her yaptığını bir birine haber veren manyak sevgililer gibiyiz. Her yaptığımızı birbirimize haber veriyoruz...

Fazla uyuyamadım ama güzel geldi... Şimdi de film izlicem :p

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün gece 1'e kadar mesaideydim,sabah yine işteyim,akşam yine mesaideyim sanırım :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
bu telekomdaki kız sinir etti beni tam sıra bana geldi kapandı 1,30 da gel dedi oda olur diyip cıktım 1 saat zarf arattırmazsam içimde kalır :D yoksa gece uyamam iyi gecelerde olmaz

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
tüm gün internet bağlantımla uğraştım neyse ki ttnet teknik destek ekibindeki arayan kişi tanıdık çıktı santralden kontrol ettirdi bağlantıyı paralel hatta takmıştım normal hata taktım iyi bi elektrik çarptı şimdi sorun yok denebilir :D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sivrisinek ıssırdı yaw her tarafımı sineklikte var küçücük zaten bulamıomda oda da neyse ben yatıyorum iyi geceler :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.