İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkese Para Dağıtıyorum 0,04$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Kayıt oldum hocam. 0.04$ a gerek yok işin görülsün maksat ;)

Yalnız bu siteyi biraz tanıtırsan, ne işe yaradığını açıklarsanda sevinirim, elbet birilerininde işine yarar forumda :)

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
İyinet Yönetiminden bu başlıkların yasaklanmasını arz ediyorum.

Neticede burası ciddi bir webmaster forumudur. Kimse de babasının hayrına para dağıtmaz, dağıtmadı da.

En azından acemi ve bu işe yeni başlamış webmaster adaylarını madur duruma düşürmemek için, boşuna vakit kaybetmemek için v.b 38. milyar sebepten dolayı böyle para veriyorum, para burda, yok efendim tıklayana 1 $ gibi mesajlar yer almasın burada.

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

Neticede burası ciddi bir webmaster forumudur. Kimse de babasının hayrına para dağıtmaz, dağıtmadı da.

En azından acemi ve bu işe yeni başlamış webmaster adaylarını madur duruma düşürmemek için, boşuna vakit kaybetmemek için v.b 38. milyar sebepten dolayı böyle para veriyorum, para burda, yok efendim tıklayana 1 $ gibi mesajlar yer almasın burada.

Arkadaşım önerin güzel ama başlığı kötülemen kötü. Bir kötüleme yapmadan önce istersen mesajı yazanın profilini araştır. Eğer güven sorunun varsa bu başlığa bir bak istersen.

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kayıt oldum hocam. 0.04$ a gerek yok işin görülsün maksat ;)

Yalnız bu siteyi biraz tanıtırsan, ne işe yaradığını açıklarsanda sevinirim, elbet birilerininde işine yarar forumda :)

Teşekkür ederin hocam. Site grupanya ve şehir fırsatları mantığında yeni açılan bir günlük kampanya sitesi. Üye olurken sadece mail adresinizi ve şehrinizi yazıyorsunuz. Ona göre şehrinizdeki günlük kampanyalarda haberdar oluyorsunuz.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100

Katılyorum üstadım :harika:

Burda kimsenin 0.04$ a ihtiyacı yok, konuyu açtınız bari biraz açıklayıcı olarak sitenin tanıtımını yapsın konuyu açan arkadaş, ondan rica ettim bende, bari faydalı bir hale gelsin, hiçbir site açıklaması yok diye.

Saygılar...

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
PS haklı,
Melancholia, sen de kendi işine bile yaramayacak bir iş peşindesin bak tecrübe konuşuyor :) Abicim kaldı ki 0,04 dolar demek, dört sent demektir ki dört sent de 6,5 kuruş yapıyor. Sakız alabilirdi, tabii eğer böyle bir parayı çekme imkânı olsaydı. Gerek var mı ya? Haydi ben sana 1000 tane fake hesapla üye olsam buraya bana 65 lira verecek misin?

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
bende ekledm mail adresimi Para filn istmyrm işin görlsün..:uyku::uyku:

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hocam sende bende biliyoruz ki. bugün 0,001 için insanlar hergün ptc sitelerinde reklam tıklaması yapıyor. Bende de az biraz tecrübe var. Ona dayanarak bazı şeyler yapıyorum

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
4 sent vermek yerine rica etsen daha çok katılım olurdu gibime geliyor. Sen bilirsin, hayırlısı olsun.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Hocam sende bende biliyoruz ki. bugün 0,001 için insanlar hergün ptc sitelerinde reklam tıklaması yapıyor. Bende de az biraz tecrübe var. Ona dayanarak bazı şeyler yapıyorum

İşte ptc işini bu kadar basit sandığınız için bu bölümü sevmiyorsunuz çoğunuz arkadaşlar :):)

Buyrun kendi anlatımım, Neobux ve Onbux sitelerine sadece sabah ve akşam 10ar dakka girerek aylık 1500$ kazandıran taktikler:

Neobux sıfır yatırım stratejisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.