İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Herkez konuşuyor ama nasıl PR ve Hit?

kaaxe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar birçok seo makalesi okudum. Konuları araştırdım bazı arkadaşlarımız yazılarında birkaç ayda prlerini yükseltmekle ilgili ipuçları vermişler ve şöyle yazılar mevcut 3-4 yüksek prli siteye ücretli olarak link vererek birkaç ayda prnizi kolayca 4-5 yapabilirsiniz diye. Bunu bi türlü çözemedim sitemi googlede yükseltmek için çok olmasada bir miktar bütçe ayırdım nerelere link vericem nasıl olacak anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
prsi yüksek diye abidik kubidik sitelerden backlink almak pek işe yaramıyor onun yerine sitenin içeriğiyle ilgili sitelerden backlink almak daha önemli..O anasayfadan prsi yüksek diye link satıp anasayfaya 300 tane link koyanlardan boşuna backlink alma fazla işe yaramıyor..

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
evet ben bu hataya düştüm. ama benim aldığımda daha az link vardı. şimdi link farm olmuş durumda. sayfadan 31 tane link çıkyor ve bu pr güncellemesinde bu yüzden sitem yandı...
sakın ola hataya düşmeyin...

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
link alacağın sitenin senin kategorinde olması gerekiyor diye birşey yok!! bu birinin bitarafından uydurduğu elementten başka birşey değil...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.