İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hesabıma Giremiyorum [ Cözüm Yolu Bulamadım Bakarmısınız ?]

Murat05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

Hesabıma Girdigimde Böle Bir Sorun Alıyorum ,
telefon numarası benim üzerime kayıtlı İdi :)
Onay yapılan hat,kayboldu :( ve yenisini cıkartırdımda kod telefona gelmedi
ve gelmiyorda 1bucuk haftadır :mad: Telefondan Kodu Onaylamadıkca Giremiyorum hesaba !

Facebook Ustaları İyi Bilenler Bu Hesabıma Onay kodu olmadan NASIL GİRECEGİM

COK ÖNEMLİ BİR HESABDIR :(

darkbelow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bak arkadaşım banada olmuştu ama hat bendeydı kodu istiyorum istoyorum gelmıyordu yalan olmasın 2 hafta sonra kodu tekrar gönder yazısının altında arayarak kod iste falan cıkıyor zaten tıklayınca hemen senı arıyor kodu söyluyor sende gırıyorsun bende cok aramıstım ama başka şekli yok bunun çünkü kodun gelmesi Şart

Murat05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bak arkadaşım banada olmuştu ama hat bendeydı kodu istiyorum istoyorum gelmıyordu yalan olmasın 2 hafta sonra kodu tekrar gönder yazısının altında arayarak kod iste falan cıkıyor zaten tıklayınca hemen senı arıyor kodu söyluyor sende gırıyorsun bende cok aramıstım ama başka şekli yok bunun çünkü kodun gelmesi Şart

Hocam , O Arama Şıkkı yok Keşke olsa arıcam fakat ARA Dıye bir şıkda konmamıs hesab.telefon kodu istiyor :( İlla o olmadan girmem diyo :O ne ypcamı şaşırdım resmen

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.