İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hesaplarım heklendi

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
1 Gmail, 2 hotmail ve adsense hesabım heklendi. Az önce gmaili geri aldım hotmailler içinde başvuru yaptım ama adsenseyi geri alamıyorum sürekli bilgileri doğrulayamadık diyorlar.:hasta:

Bu hesapları geri nasıl alabilirim yardımcı olacak varmı çok acil?

Hesaplara giren 2 ipyi tespit ettim ama bu bilgiyi istemiyorlar.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
forumda yanlış hatırlamıyorsan adsense ile ilgilide böyle bir konu vardı ve orada açıklama yapılıyordu. Gene yanlış hatırlamıyorsam hesap haraketlerine kadar her türlü detay toparlanıp bildirin diyorlardı.

Tabi birde geçmiş olsun.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Şifremi unuttumdan girip uğraşıyorum ama yok kabul etmiyor. Elimde 2 ip var.

T

trgy

Misafir
Nasıl kaptırdın onu bul ilk önce. Daha sonra önlemlerini al ve hesaplarını geri almaya çalış.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Nasıl kaptırdın onu bul ilk önce. Daha sonra önlemlerini al ve hesaplarını geri almaya çalış.

Bilmiyorum nod32 yüklü microsoftun programıylada taratıyorum bişey çıkmıyor. Bilgisayarda şimdilik virüsle ilgil birşey yok gibi. Az önce hotmaillerden birinide geri aldım ama diğer hotmail ve ona bağlı adsenseyi alamıyorum.:(

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
2 hotmail+gmail+adsense hesabını geri aldım. İyiki zamanında akıllılık edip x hesabına gelen mailleri y hesabına yönlendir demişim. Oh be kurtardım tümünü. Herif gitmiş adsensede banka hesabını silmiş varmı böyle puştluk:(

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
gokhan o kadar siten var birinde sadece adsense için mail açsana. Ben adsense için :) sallama bir mail kullanıyorum. [email protected] gibi. sende böyle bir mail e geçir değiştire bilirsen bütün hesaplar mailler heklense bile o mailin hiç bir yerde yazmadığı için hiç kimse bulamaz.

birde sitenin mail serverını google a yada hotmail e yönlendir eğer biri heklerse bir meta etiketi ile geri alabiliyorsun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.