Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Hit getiren Bir Site Acmayı Planlıyorum.Öneriniz Varmı

q72

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
195
Hit getiren Bir Site Acmayı Planlıyorum.Öneriniz Varmı

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
Hit alan mı ? hit getiren mi?

EnkaZ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
204
Hit getiren bir site diyorsunda ne türlü bir kullanıcı potansiyeli istiyorsun? Ne konularda iyisin? En çok hangi site türüyle uğraşmak hoşuna gider? Bu iş için ayırdığın bir bütçen var mı? Yabancı mı yoksa türkçe mi bir site istiyorsun? Para kazanmak için mi yoksa sadece hit yakalamak mı peşindesin? :) vs... bu gibi sorulara cevap verirsen eminim herkesin fikir belirtmesi için çok daha iyi olacaktır.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
383
Bu soruyu soranlara her zaman şunu söylüyorum. En iyi olduğunuz, en bilgili olduğunuz ve en sevdiğiniz alan hangisiyse, o alanda bir site açın. Yoksa açacağınız site çok kısa süreli olur. Bunu bizzat kendim yaşadım ve gördüm. Ticari amaçla yapılıyorsa, zaten plan proje bellidir. O zaman kimse bu soruyu sormaz. En güzeli keyif aldığınız ve bilginiz olduğu alanda site açmanız.
Kısacası, " Hangi alanda bir site açmalıyım ? " sorusu yerine " En fazla hangi konu hakkında bilgi sahibiyim ? " yada " En fazla hangi konuyu seviyorum? " sorularını kendine sormandır. Şimdiden başarılar diliyorum.

endream

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
Bulan neden söylesin o da ayrı bir mevzu tabi. Zaten iş düşünmekte bitiyor hemen hemen.

daniel1336

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
126
Zaman harcıyacaksan eğer, mobil site aç. İnternete mobil girenlerin sayısı oldukça fazla artık.

Mobil reklamlar ile desteklersin gelirini.

Ayrıca tutarsa, 1 euro ücretle ovi store ve app sotre uygulamalarını da yap.

q72

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
195
Wordpress Le Ugraşmak İsterim.Hit Getiren bişey olması gerekiyo film sitesi vs. saten hit oldugu sürece gelirimde olur. ama tekrardan film sitesi acacam inşallah cok teşekkür ederim saolunnnnn

Ekleme:
Bu soruyu soranlara her zaman şunu söylüyorum. En iyi olduğunuz, en bilgili olduğunuz ve en sevdiğiniz alan hangisiyse, o alanda bir site açın. Yoksa açacağınız site çok kısa süreli olur. Bunu bizzat kendim yaşadım ve gördüm. Ticari amaçla yapılıyorsa, zaten plan proje bellidir. O zaman kimse bu soruyu sormaz. En güzeli keyif aldığınız ve bilginiz olduğu alanda site açmanız.
Kısacası, " Hangi alanda bir site açmalıyım ? " sorusu yerine " En fazla hangi konu hakkında bilgi sahibiyim ? " yada " En fazla hangi konuyu seviyorum? " sorularını kendine sormandır. Şimdiden başarılar diliyorum.

Teşekkürler Buldum artık : )

Ekleme:
Zaman harcıyacaksan eğer, mobil site aç. İnternete mobil girenlerin sayısı oldukça fazla artık.

Mobil reklamlar ile desteklersin gelirini.

Ayrıca tutarsa, 1 euro ücretle ovi store ve app sotre uygulamalarını da yap.

ugrasamam pekde ama öneriniz için teşekkür ederim